Следвайте "Буднаера" в Телеграм

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Image result for 21 Million Fewer Cellphone Users in China May Suggest a High CCP Virus Death Toll

(Kevin Frayer/Getty Images) https://www.ntd.com/

Китайското Министерство на промишлеността и информационните технологии (MIIT) наскоро обяви, че броят на потребителите на мобилни телефони е намалял с над 21 милиона след избухването на COVID-19 в Ухан. За същия период предишни години отбелязват драстични увеличения на потребителите. Къде са тогава тези 21 милиона потребители сега?

Междувременно се съобщава, че в епицентъра на огнището седем погребални домове горят трупове 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата в края на януари. Преди няколко седмици са докарани 40 мобилни крематориуми, всеки от които може да изгаря пет тона на ден медицински отпадъци и трупове.

Наскоро в Китай беше въведена система за мобилни телефони, за да се разграничат хората, носещи COVID-19. Тази система регистрира лична информация за здравето на потребителя, като в Китай могат да се движат само хора, класифицирани като „здрави“. Всеки е следен чрез мобилния му телефон и хората не могат да живеят без такъв.

Китайската комунистическа партия (ККП) прави всичко възможно да изглежда, че е силна и единна. Пекин обяви, че над 90 процента от бизнеса и производствените мощности са възобновили дейността си. Тежката ситуация на Италия обаче показва, че Пекин обявява по-ниски данни за болестта. Италия прие подобни мерки като тези на Пекин. Смъртността от ККП-вируса в Италия е 44 процента. В Китай, където много по-голяма популация е изложена на вируса, беше отчетена 4 процента смъртност.

С липсващи данни, действителният брой на смъртни случаи в Китай е загадка. Отмяната на 21 милиона мобилни телефона предполага, че реалният брой може да е много по-висок от официалния. Дори и с оптимистично предположение, че само 10 процента от тези акаунти са били затворени заради загинали от ККП-вируса, броят на смъртни случаи трябва да възлиза на 2 милиона.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!