21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Image result for 21 Million Fewer Cellphone Users in China May Suggest a High CCP Virus Death Toll

(Kevin Frayer/Getty Images) https://www.ntd.com/

Китайското Министерство на промишлеността и информационните технологии (MIIT) наскоро обяви, че броят на потребителите на мобилни телефони е намалял с над 21 милиона след избухването на COVID-19 в Ухан. За същия период предишни години отбелязват драстични увеличения на потребителите. Къде са тогава тези 21 милиона потребители сега?

Междувременно се съобщава, че в епицентъра на огнището седем погребални домове горят трупове 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата в края на януари. Преди няколко седмици са докарани 40 мобилни крематориуми, всеки от които може да изгаря пет тона на ден медицински отпадъци и трупове.

Наскоро в Китай беше въведена система за мобилни телефони, за да се разграничат хората, носещи COVID-19. Тази система регистрира лична информация за здравето на потребителя, като в Китай могат да се движат само хора, класифицирани като „здрави“. Всеки е следен чрез мобилния му телефон и хората не могат да живеят без такъв.

Китайската комунистическа партия (ККП) прави всичко възможно да изглежда, че е силна и единна. Пекин обяви, че над 90 процента от бизнеса и производствените мощности са възобновили дейността си. Тежката ситуация на Италия обаче показва, че Пекин обявява по-ниски данни за болестта. Италия прие подобни мерки като тези на Пекин. Смъртността от ККП-вируса в Италия е 44 процента. В Китай, където много по-голяма популация е изложена на вируса, беше отчетена 4 процента смъртност.

С липсващи данни, действителният брой на смъртни случаи в Китай е загадка. Отмяната на 21 милиона мобилни телефона предполага, че реалният брой може да е много по-висок от официалния. Дори и с оптимистично предположение, че само 10 процента от тези акаунти са били затворени заради загинали от ККП-вируса, броят на смъртни случаи трябва да възлиза на 2 милиона.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...