Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спас Гърневски: Тече пълзящ преврат срещу управлението на страната

гърне768x432

Превратът се организира от президента Радев под крилото на лидерката на БСП Корнелия Нинова.Отговорът на ГЕРБ да бъде отклонена България от нейния път и да бъде дестабилизирана държавата е с оставки, поясни той.

Калоян Методиев: „Апартаментгейт“ тръгна от американска държавна медия. Това не е случайно! Има две Българии и едната е излишна...

Тече пълзящ преврат срещу управлението на България. Той се организира от президента Радев под крилото на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Това заяви депутатът Спас Гърневски пред bTV.

Силите, които искат тази власт да я няма, са те. Планът Решетников е в ход, добави той.

/201901f/19010639.html

Отговорът на ГЕРБ да бъде отклонена България от нейния път и да бъде дестабилизирана държавата е оставки и висок морал. Това е урок за всички нас. Трябва да изведем най-накрая България от блатото на криминалния преход, добави той.

Вчера бе направен синхронизиран опит да бъде премахнат антикорупционния закон и това бе върхът,. Това е най-рестриктивният закон, който действа в Европа, смята депутатът. 

Около мен няма никакви разследвания, посочи той. Ако вчера бях на съвета щях да прочета няколко данни за работата на комисията, която работи от една година, допълни той.

Припомняме, президентът Румен Радев не пожела Спас Гърневски да присъства на вчерашния КСНС.

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!