Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: НИЕ КОРУПЦИЯ НЕ ТЪРПИМ Ако Елена Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента

”Трансперънси интернешънъл”: България с най-високо усещане за корупция в ЕС

гърне768x432

БСП и президентът участват в акция за сваляне на демократично избраното правителство. Страната, която президентът зае в полза на БСП, беше видима. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

По думите му, който иска да управлява, трябва да предложи високо компетентни, образовани и почтени хора. „Това е видно от управлението на ГЕРБ в големите градове, където живеят интелигентни хора и те преизбират тези власти, защото видимо там, където се създават конкретните условия за бизнес и развитие, резултатите са налице“.

„Там, където навремето им се предлагаха магистрали, които те критикуваха, казваха, че не ядат асфалт – там изоставането е видимо. България ще стане нормализирана европейска държава, когато във всички области приемат това, което създадоха София, Пловдив и Варна„, добави Гърневски.

Управленската програма на правителството се изпълнява стриктно и коректно, а след председателството България вече е незаобиколим геостратегически фактор.

Недоволство винаги ще има, но вътрешната икономическа стабилност на България стана възможна, защото през последните 10 години правителството и местната власт създадоха условия за бизнес, заяви Гърневски.

Речта на Нинова по време на Конгреса и вчерашната реч на президента са недвусмислени – грубо посегателство срещу разделението на властите в страната – и от страна на БСП, и от страна на президента имаше грубо посегателство срещу независимата съдебна власт.

Антикорупционният закон вече започва да работи, видяхте какви хора попаднаха под ударите му. В България вече започва да се въвежда ред, няма недосегаеми хора вече, подчерта депутатът от ГЕРБ.

Той е категоричен, че в ГЕРБ хората, за които има съмнения, че са извършили престъпление, веднага се отстраняват. Ако г-жа Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента, заяви Спас Гърневски.

ОТ ФОРУМИТЕ:

ГЕРБ отстраняват издънилите се, НО не ги подвеждат под съдебна отговорност. Това е проблема и хората го виждат и за това негодуват! Колко осъдени от ГЕРБ има за нанесени щети на държавата? Цв. Цв за около 1 милион евро за полицейските акции(прясно е)!

Ами тя не е отстранена, защото е невинна до доказване на противното. И едва ли е извършила престъпление, според доста хора.

Право е гърнето. Създадоха условия не поединично а групово чуждите фирми да бягат в Румъния. Шкода щеше да строи завод в България–ама друг път. Обещанията на ГРОБ 2 стотинки не струват. Реформа в съдебната система-реформа в МВР-отчет от проучването за нефт и газ в морето пред Варна и тн и тн. Голи обещания без покритие. Приказката за лъжливото овчарче в деиствие.

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!