Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ С Най-Страшното Самопризнание: РУСИЯ НИ БИЕ ВОЕННО, А КИТАЙ – ИКОНОМИЧЕСКИ!

САЩ официално обяви Русия и Китай като „най- голямата заплаха за националната си сигурност. Многократно по-голяма от тероризма“. Изявлението е на говорителя на администрацията на президента Доналд Тръмп. Оказа се, че през последното десетилетие, докато Вашингтон се бие в гърдите, че е хегемон № 1 в света, Москва го е изпреварила във въоръженията. А Пекин – в икономиката.

Доклад със заглавие „Обзор на ядрения потенциал“, изготвен от Пентагона, и оповестен в началото на 2018 г., разкрива защо изведнъж САЩ така силно се притесниха за хегемонията си в сферата на въоръжаването.
За първи път във въпросния доклад Вашингтон признава за съществуването на най- новото руско супер оръжие „Статус-6″. То представлява безпилотно междуконтинентално ядрено торпедо. Може да се потопи на километър дълбочина в океана и развива морска скорост от 56 възела.

„Статус“ 6 премина успешно изпитанията още през 2016 г. Но тогава Вашингтон си замълчаха, правейки се, че не съществува.

Сега обаче янките не само признават, че руснаците са изобретили най- мощното оръжие в планетарен мащаб. Но, също така трескаво са се разбързали да повишат ядрения си потенциал, защото вече изостават от Москва, става ясно още от доклада на Пентагона.

Само преди четири години Вашингтон показа ясните си намерения да посегне на територията на Руската федерация, след като се опита да я въвлече във война с Украйна. В резултат на това Москва си прибра Крим и отцепи Донбас. Като контраотговор пък насъскаха европейските си марионетки срещу Путин и ги принудиха да въведат икономически санкции срещу Москва.

Руското мега оръжие Статус 6

Агресивното и коварно отношение на Запада към Русия даде ясен знак на Владимир Путин, че оттук- нататък преговори повече не може да има. Защото единственият стремеж на Запада е да колонизира, разпарчатоса и ограби ресурсите на Русия. Тоест- каквото и да предприеме Москва и каквито и западни условия да изпълнява – войната е неизбежна! Затова Русия впрегна огромните си ресурси в различни сфери, за да се превъоръжи.

С операцията в Сирия срещу ИДИЛ Путин направи скромно показно на какво е способна възродената руска армия. И въпреки че Запада впрегна всички сили, за да му попречи да спечели срещу главорезите, спонсорирани от САЩ, той успя да го постигне. Победата на Русия над ИДИЛ почти не беше отразена в западните медии.

Но пък на Вашингтон явно най- после му е светнало, че си няма работа с онази фалирала и изостанала Русия от края на 90- те. А се е изправил към най-голямата военна сила на планетата.

Сега американците са в паника. Наложи им се да признаят нещо, което цяло десетилетие упорито криха- Признаха краха на икономическата си и военна планетарна хегемония. Признаха, че са изостанали във военно отношение от вечния си конкурент – Руската федерация, и се хвърлиха да се презапасяват с ядрено оръжие, за да могат да отвърнат на хвърлената от Путин военно-технологична ръкавица. А засега им остава само едно: Да се молят да не мине Путин от отбрана в настъпление. Че мечката рядко излиза от бърлогата си, но случи ли се – никой не мож я прибра обратно! Ако не вярвате- питайте Бисмарк. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!