Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай: 10 000 държавни служители разстреляни за корупция за последните 16 години

Антикорупционната политика, провеждана от ръководството на Китай в продължение на няколко години е привлякла вниманието на целия свят. Тези дни  в Китай  бяха публикуваните цифри от които е видно, че китайското правителство е  екзекутирало  за корупция около 10 000 служители, а други 120 000 са получили присъди за 10-20 години затвор  от 2000г насам.

Като най-пресен пример е разстрела на заместник кмета на Пекин Лю Чжихуа. Той е  бил седем години ръководител на управлението на китайската  “Силиконовата долина”  в северозападнато  предградие на Пекинския университет, като през този период е успял да се облагодетелства за милиарди долари.

През последните 30 години са назначени близо един милион служители за борба с корупцията, като публичните екзекуции имат за цел да покажат, че корупцията е един от най-големите пороци на китайското общество.

bg.checkonline4you.com 

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!