"Попитайте китайското правителство защо се страхува от една кралица на красотата"

Анастасия Лин

ХОНКОНГ - Планът на Анастасия Лин да премине през Хонконг не включваше медийна буря, но точно това бе, което стана след като властите в китайската провинция Хайнан й забраниха веднъж завинаги да влиза в град Саня, където в момента се провежда конкурса за Мис Свят, съобщава Epoch Times.

На следващата сутрин тя даде пресконференция в Хонконг, в хотел Regal на летището, където каза пред няколко десетки журналисти какво се е случило.

"Попитайте китайското правителство защо се страхува от една кралица на красотата", каза тя. "Питайте ги какъв прецедент е това за бъдещите международни събития."

"Но не ограничавайте въпросите си само до моя случай", каза тя.

"Питайте ги защо не позволяват на адвоката по човешки права Гао Джишенг да посети зъболекар, след като е загубил повечето от зъбите си от изтезанията."

"Попитайте ги как китайските болници извършват десетки хиляди трансплантации на органи, макар че доброволното даряване на органи почти не съществува, а броят на официалните екзекуции в Китай е далеч от достатъчен, за да достави това количество."

"Питайте ги защо не се доверяват на собствения си народ и не му позволяват да чете нецензурирана информация."

В интервю за канадската телевизия CTV предишната вечер Лин бе попитана кой се е променил повече, Китай или Анастасия Лин, за времето откакто е напуснала Китай на 13-годишна възраст. "Аз определено съм се променила много," каза тя. "В Китай бяхме образовани, че комунистическата партия е най-близкия член на семейство ни. Аз дори помагах в пропагандата срещу Фалун Гонг и Тибет".

"След като дойдох тук майка ми ме запозна с начина на мислене на западния свят. Това бе, което ми отвори очите за разликите", каза тя.

Защо Фалун Гонг е преследван в Китай?

Сложната логика на преследванетоможе да бъде разделена на четири елемента: 1). Параноичен диктаторски страх от стремглавия растеж на практиката Фалун Гонг...

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Баба Ванга - За живота и хората

...Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!