Мис Канада Анастасия Лин аут от Мис Свят (Подробности+Снимки)

Анастасия Лин

На победителката в консурса Мис Канада Анастасия Лин й забраниха да стъпи на китайска земя

Мис Канада Анастасия Лин няма да участва в конкурса за най-красива жена на света. Миската е от китайски произход и властите в Китай не я допускат до участие в най-престижния форум, който ще се проведе на китайския остров Сани.

Анастасия Лин е канадска манекенка, която пребори ожесточената конкуренция и се окичи с титлата Мис Канада. Лин сподели, че заради нейната остра критика срещу китайската религиозна политика не й позволяват участие.

Красавицата е роден в Китай. След време напуска родината си и се установява в Канада, заради комунистическия режим и репресиите. 13-годишното момиче заживява в северноамериканската страна.

Анастасия Лин става яростен защитник на човешките права. Тя критикува китайския режим и политика. Красавицата става последовател на духовната праткита Фалун Гонг (Фалун Дафа), която зверски се преследва от китайската комунистическа партия от 1999 година насам.

"Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!" е личната заповед на Генералния секретар на китайската комунистическа партия (ККП) и държавен глава Джиянг Земин срещу последователите на медитативната практика Фалун Гонг... Научете повече

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Мис Канада изненадващо получава телефонно обаждане от китайските власти. В телефонния разговор с длъжностното лице й съобщава, че няма да й бъде издадена китайска виза при влизането й в страната.

Анастасия Лин в интервю за „Асошиейтед прес“ в Хонконг заявява, че щом са започнали да цензурират и конкурсите за красота положението е доста лошо.

Според изявлението на Мис Канада властите са посетили баща й, който е останал да живее в Китай. Това се случва веднага, след като новината, че Анастасия Лин печели титлата Мис Канада се разпространява по света.

Родителят на канадската моделка е заплашен да не разказва за дъщеря си и да се въздържа от всякакви коментари.

Това влошава отношенията с баща й, който я заплашва, че ако не спре да се занимава с човешките права ще прекъсне отношенията си с нея завинаги. Подобни съвети Лин получава и от други китайци.

Мис Канада Анастасия Лин смята, че мълчанието с нищо няма да помогне на родителя й, както и на милионите китайци, които са преследвани в собствената си страна. Тя е решена до край да отстоява своята активна позиция и не се страхува от заплахите.

razkritia.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!