Коцето Калки: Стотици ислямисти са нахлули в България! Сорос стои зад кризата, той организира и напътства тълпите мигранти!

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Ексцентричният артист, който винаги е демонстрирал толерантност към различността, даде скандално интервю за "ШОУ", в което изрази неочаквана позиция по отношение на бежанската криза и нейния генезис.

- Коце, проблемът с миграционните процеси става все по-сериозен за България. Ти като човек, обиколил целия свят и сблъскал се с различни култури и ценности, как гледаш на ситуацията? За едни става въпрос за бежанци, за други тълпите от хора са просто икономически мигранти…

- Както и да ги наричаме, най-важното е, че това са организирани групи от хора, които са насочени да се преселват в Европа от континентите Азия и Африка. И за това, че са организирани, вече има достатъчно доказателства в интернет, например – специалния наръчник на „Отворено общество“ на арабски език, който ясно насочва мигрантите как да пресичат границите, накъде да отиват, с телефони и адреси за контакт. Тоест – това са не само организирани потоци от хора, но и насърчавани. 

- От кого и защо?

- Нека не пропускаме факта, че войната в Сирия се води от 4 години, а изведнъж се случва така, че в рамките на последния месец милиони хора започнаха да се преселват! И това ни кара да се питаме защо изведнъж сега? И отговорът изплува – някой ги е подтикнал, насърчил, организирал. Кой стои зад това? Сякаш всичко започна със самоубийствената покана на Меркел. Но фактът, че сянката на Сорос наднича от наръчника, ни кара да се запитаме кои са тези лобита - еврейски, американски...? Дали и други велики сили (например на Изток) не потриват доволно ръце от съсипването на Германия и унищожаването на Европа? 

- Къде е генезисът на целия този проблем с бежанската вълна? Някои казват, че тръгва от Арабската пролет, например. Ти как ги виждаш нещата?

- Ами още преди Арабската пролет е началото, защото войната в Ирак беше преди нея. Тоест, в момента, в който Великите сили решиха да се борят за петрола и газта в Близкия изток, сваляйки тоталитарните режими, те отприщиха злите сили на радикалния ислям. Така че нещата започнаха да стават неконтролируеми. И сега последният бастион пред радикалния ислям е сякаш само режимът на Башар Асад. Но дори на незаинтересования читател му е ясно, че зад Арабската пролет и сегашното преселение всъщност стоят сериозни икономически интереси. Да, в Близкия изток са открити газови находища за повече от 45 милиарда долара! И експлоатацията на тези газови находища от различни страни, включително Израел и Иран, представляват огромен икономически интерес.

- Но виждаш, че определени арабски страни не искат бежанци, мигранти и мюсюлмани като цяло...

- Особени тези, които са съучастници в целия този процес! Като Саудитска Арабия, например - страна, която най-вече поддържа радикалния ислям. Същата страна, която изпраща радикални ислямисти в България и финансира строежа на джамии в Германия. Така че цялата история е като един огромен мръсен пъзел, за голямо съжаление, 

жертва на който трябва да бъде и България

- Виждаш в последните дни дискусията за това дали страната ни да бъде „гореща точка“ за разпределянето на бежанците или не, както и прехвърлянето на топката между Меркел и българските държавници…
- Ами нека да си изяснят управляващите кой лъже – Ангела Меркел, Бойко Борисов, или евродепутатката Ева Паунова, която е превеждала на българския премиер по време на срещата в Брюксел?! Кой от тримата казва истината, защото тя се губи някъде в пространството и това остава неизяснено...

- Нека помислим над това какво ще стане, ако България стане „гореща точка“ и разпределителен център за бежанците?
- Картината би била доста мрачна: България все повече и повече ще се превръща в бежански лагер и разпределителна зона за хора, които искат да отидат в богатите страни. Голяма част от същите тези хора обаче няма да могат да се доберат до заветната Германия, например, и ще останат в България. Тоест – все повече и повече нелегални и легални имигранти ще пребивават у нас, и все повече и повече населението на България ще започне да се подменя с население от Азия и Африка. И това всъщност е най-страшното нещо – че има хора, които желаят да подменят и претопят населението на България с пришълци, които нямат никакво отношение към тази страна и тази земя! Това са хора, които никога няма да направят нещо креативно тук. Те ще бъдат лесно манипулируема маса за бъдещите управници… 

- Вече все по-често и все повече хора говорят за организирана подмяна на населението. Защо обаче някой би го искал?
- Ами аз вече казах – това е една много лесно манипулируема и контролируема маса. Лесна за „обработка“ по време на избори, маса без мнение. Дойдат ли нашествениците, пришълците, да ги наречем така, всичко крехко и ценно, което сме завоювали, ще започне да се разпада. Техният стимул е да изкопчат каквото могат от Европа, респективно - България, и да живеят на неин гръб и да правят мизерии. И по-страшното е, че не са малко онези от тях, които са подготвени и мотивирани да воюват, 

и просто чакат сигнал от „Ислямска държава”

Може би сте чели призива на онзи имам, който каза: „Идете и се разплождайте в европейските страни, защото това е начинът Аллах да проникне там!“. Тоест, тяхната идея е да започнат постепенна подмяна на населението и да се опитат да се внедрят дори и в нашите гени! Тази маса се нуждае единствено от водачи, достатъчно е да има определено количество "спящи клетки", и, когато назрее ситуацията, да започнат война в Европа. 

- Според теб трябва ли да се огънем и да приемем квотите бежанци?
- Квотите са огромен капан, в който се опитват да ни натикат, като днес казват една цифра, утре ще кажат друга, а след това трета и т. н. Но мисля, че България трябва да се държи достойно, така както го правят Унгария, Чехия, Словакия, Полша. Тоест, трябва категорично да се противопоставим на квотите и незабавно да се подходи към изграждането на стабилна стена по границата ни, а освен това да се изпрати достатъчно голям военен контингент, който да охранява границата от нелегални и всякакви други имигранти. 

- Казваш военни части, но имаме ли ние армия изобщо?
- Ами по последни данни е около 26 000 човека. Миналата седмица бяха обявили, че ще изпратят 300 души да ни пазят... Виж вече какво четем в нета - българи арестуваха 30 нелегални емигранти. Ами до там ли трябва да се стига, че да създаваме граждански милиции, които да пазят границата, защото държавата не може да изпълнява своята функция!?...

- Ние сме членка на НАТО. Има ли резон да се изпратят части и да охраняват границата ни като външна на ЕС?
- Ами беше обявено преди време, че повече от 400 терористи са навлезли в Германия. За България цифрата не се казва, но съм убеден, че са стотици! 

Така че това де факто е състояние на война! 

Тоест, ако България е застрашена, нека НАТО да вземе категоричната позиция, че трябва да се охранява външната ни граница! 
Целият въпрос трябва да бъде погледнат по следния начин – проблемът на бежанците трябва да бъде решен на тяхна територия. Нека Великите сили – САЩ, Русия и ЕС, да отвоюват тези свободни територии, където могат да се разположат бежанските лагери, и там да се оказва помощ на бежанците. Не това да се случва тук при нас и пряко да се застрашава националната ни сигурност.

- Знаеш, че повечето мигранти, които влизат на българска територия, казват, че са сирийци, а всъщност огромната част не са. Позицията на Меркел е интересна – първо отваря обятия за бежанците, после казва – ще ги разпределим при този, този и този… 
- Как така ще поканиш някого в хола си, а после ще го настаниш при съседите си?! И отгоре на всичко да ги убеждаваш, че те трябва да бъдат толерантни към това! Това е големият капан, в който е попаднала самата Ангела Меркел, за да направи тази глупост, още необяснима нам. И в който капан се опитва да вкара всички страни от ЕС, включително и България. 

- Волен Сидеров казва, че всички тези процеси могат да доведат до нова османска инвазия. Говори се за едни 10 милиона мигранти – 2 в Турция и още 7 в Сирия, които се очаква да минат през нас. Ти как виждаш нещата?
- Османска не знам, но ако говорим за ислямска инвазия – да. И факта, че Българската православна църква излезе от вековното си мълчание и взе отношение именно по този въпрос – недопустимо е България да бъде ислямизирана, и това значи, че положението действително е много тревожно. Не можеш да замениш една зряла християнска култура с ислямската, застинала в периода на своето мрачно средновековие! Дори необяснимото в случая е, че именно Турция задържа бежанския поток към България. Не съм очаквал, че ще изпаднем в толкова нелепа ситуация, че да сме благодарни на турците точно за това. Но има мнения, че това пак се прави с цел – да запазят югоизточните територии за себе си. 

- В предварителния ни разговор ти каза, че сблъсъкът няма да е толкова по отношение на различните религии, колкото на бит и култура. Но не са ли свързани нещата всъщност?
- Ами да, свързани са, несъмнено това е инвазия на съвсем различна култура, вземете отношението към жените, например. Ислямът в този си вид, който нахлува, е религия на диктатурата над човешката личност. Основната и първична реакция в тези общества е културата на ножа и калашника! Видяхме го и тук - на пазара в София - човек, който не може да се спазари за цената на квартирата с една жена, и как първата му реакция е да извади ножа и да я наръга. Видяхме опустошените европейски гари. Ето такъв тип култура пенетрира сега по нашите земи.

- ЕС отдавна не е особено стабилен. Дали тази криза може тотално да погребе Европа въобще?
- Ами фактът, че вече източноевропейските страни се обединяват в други позиции, в противостоене на тази вълна, говори, че започват сериозни разногласия в ЕС. И не се знае тези разногласия при една продължаваща инвазия докъде ще доведат. Нищо чудно и до разпадането на ЕС. Още повече сега, при това затваряне на границите, което се случва при Шенгенското пространство, ще има сериозни икономически отражения. Първо ще поскъпне цената на транспорта, оттам - на всички продукти в ЕС, оттам недоволството 

и … не се знае докъде ще стигнем…

- Знаеш ли кое е странното, поне за мен - че ти си познат като толерантен човек към всякакви култури и религии. Докоснал си се до различни хора и вярвания, но пък сега заемаш крайна и доста остра позиция. Ето – величаеш Орбан – безспорно харесван от мнозина, но и заклеймен от други като фашист… Няма ли някакво противоречие у теб?
- Ами, когато искат да унищожат страната ти (виждаш примерите в Унгария – минава тълпа, която като огромно ято скакалци унищожава всичко по пътя си), когато има опасност да подменят населението и културата ти, тогава човек наистина трябва да бъде категоричен! И да не се хваща в капаните, които сега поставят пред младите хора, нахлупвайки си хуманитарни маски, защото тези маски са изключително лицемерни! Сега вече нямаме никакъв мегдан за псевдо-хуманитаризъм и всеки трябва да си даде ясна преценка за бъдещето и перспективите – такива, каквито са. Или затваряме границите си и запазваме нацията си, или оставяме страната ни да бъде разрушена и нацията подменена! Това са двете алтернативи!

- Но все пак, не трябва ли да има и някаква човечност – като видиш майки с деца на ръце - изгладнели, изподрани… не да ги върнеш, а да ги приютиш и да им помогнеш? Не се ли минава в прекалената крайност и не се ли заличава хуманността? Ето, гледал си предполагам видеото, в което се вижда как унгарска операторка спъва баща с дете на ръце, а после рита още две деца…
- Със сигурност човечността не е отменена, то е ясно. Аз лично не бих могъл да спъна човек с дете. В случая, който ми споменаваш, след това се оказа, че същият този човек е бил боец на „Ислямска държава”. И изниква въпросът: знаела ли е операторката това? Защото този човек беше разпознат, а може би и преди това е бил познат на някого. Освен това, най-нелицеприятното и лицемерното нещо в цялата тази уж-хуманитарна кампания е именно използването на децата. Защото виждаме видеа в интернет как тълпи от хиляди мигранти слизат от автобусите, а измежду тях има няколко деца и майки и на този фон – хиляди мъже! Но когато отидат журналистите да снимат – веднага избутват децата и жените на преден план. Децата се използват за параван на една режисирана лицемерна кампания...
Когато България има твърда и категорична позиция и Великите сили също – че трябва да решат въпроса на тяхна територия, това е истинската хуманност! 

Спрете войната - това е истинската хуманност! 

За един ден могат да прочистят онези територии, на които да бъдат изградени бежански лагери, в които истинските бежанци, не икономическите мигранти, да живеят - в своята си страна, за която да работят. Това е решението на проблема. 

- Но не е ли вече изпуснато положението и обратими ли са започналите процеси?


- Ами ето това е най-страшното! Аз не виждам как тези хора ще бъдат върнати обратно – дори войната да спре, дори териториите да бъдат освободени от ислямистите. Те няма да искат повече да се върнат. И именно за това не трябва да бъдат допускани в България и Европа. Първо, за да се избегне подмяна на населението, и второ – да се запази националната ни сигурност. 

- Ако обаче се случи, ти, който си иначе много толерантен, как ще реагираш?

- Ами човек е устроен така, че първо да мисли за семейството си. Така че ще се опитам да вземе най-доброто решение за него. Ще стоя тука, докато мога, и ако се получат условия на гражданска война, ще мисля начини да спася семейството си – било то в емиграция, било то по друг начин. Но това ще бъде крайно решение.

Едно интервю на Орлин ФИЛИПОВСКИ, blitz.bg 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...