Коцето Калки: Стотици ислямисти са нахлули в България! Сорос стои зад кризата, той организира и напътства тълпите мигранти!

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Ексцентричният артист, който винаги е демонстрирал толерантност към различността, даде скандално интервю за "ШОУ", в което изрази неочаквана позиция по отношение на бежанската криза и нейния генезис.

- Коце, проблемът с миграционните процеси става все по-сериозен за България. Ти като човек, обиколил целия свят и сблъскал се с различни култури и ценности, как гледаш на ситуацията? За едни става въпрос за бежанци, за други тълпите от хора са просто икономически мигранти…

- Както и да ги наричаме, най-важното е, че това са организирани групи от хора, които са насочени да се преселват в Европа от континентите Азия и Африка. И за това, че са организирани, вече има достатъчно доказателства в интернет, например – специалния наръчник на „Отворено общество“ на арабски език, който ясно насочва мигрантите как да пресичат границите, накъде да отиват, с телефони и адреси за контакт. Тоест – това са не само организирани потоци от хора, но и насърчавани. 

- От кого и защо?

- Нека не пропускаме факта, че войната в Сирия се води от 4 години, а изведнъж се случва така, че в рамките на последния месец милиони хора започнаха да се преселват! И това ни кара да се питаме защо изведнъж сега? И отговорът изплува – някой ги е подтикнал, насърчил, организирал. Кой стои зад това? Сякаш всичко започна със самоубийствената покана на Меркел. Но фактът, че сянката на Сорос наднича от наръчника, ни кара да се запитаме кои са тези лобита - еврейски, американски...? Дали и други велики сили (например на Изток) не потриват доволно ръце от съсипването на Германия и унищожаването на Европа? 

- Къде е генезисът на целия този проблем с бежанската вълна? Някои казват, че тръгва от Арабската пролет, например. Ти как ги виждаш нещата?

- Ами още преди Арабската пролет е началото, защото войната в Ирак беше преди нея. Тоест, в момента, в който Великите сили решиха да се борят за петрола и газта в Близкия изток, сваляйки тоталитарните режими, те отприщиха злите сили на радикалния ислям. Така че нещата започнаха да стават неконтролируеми. И сега последният бастион пред радикалния ислям е сякаш само режимът на Башар Асад. Но дори на незаинтересования читател му е ясно, че зад Арабската пролет и сегашното преселение всъщност стоят сериозни икономически интереси. Да, в Близкия изток са открити газови находища за повече от 45 милиарда долара! И експлоатацията на тези газови находища от различни страни, включително Израел и Иран, представляват огромен икономически интерес.

- Но виждаш, че определени арабски страни не искат бежанци, мигранти и мюсюлмани като цяло...

- Особени тези, които са съучастници в целия този процес! Като Саудитска Арабия, например - страна, която най-вече поддържа радикалния ислям. Същата страна, която изпраща радикални ислямисти в България и финансира строежа на джамии в Германия. Така че цялата история е като един огромен мръсен пъзел, за голямо съжаление, 

жертва на който трябва да бъде и България

- Виждаш в последните дни дискусията за това дали страната ни да бъде „гореща точка“ за разпределянето на бежанците или не, както и прехвърлянето на топката между Меркел и българските държавници…
- Ами нека да си изяснят управляващите кой лъже – Ангела Меркел, Бойко Борисов, или евродепутатката Ева Паунова, която е превеждала на българския премиер по време на срещата в Брюксел?! Кой от тримата казва истината, защото тя се губи някъде в пространството и това остава неизяснено...

- Нека помислим над това какво ще стане, ако България стане „гореща точка“ и разпределителен център за бежанците?
- Картината би била доста мрачна: България все повече и повече ще се превръща в бежански лагер и разпределителна зона за хора, които искат да отидат в богатите страни. Голяма част от същите тези хора обаче няма да могат да се доберат до заветната Германия, например, и ще останат в България. Тоест – все повече и повече нелегални и легални имигранти ще пребивават у нас, и все повече и повече населението на България ще започне да се подменя с население от Азия и Африка. И това всъщност е най-страшното нещо – че има хора, които желаят да подменят и претопят населението на България с пришълци, които нямат никакво отношение към тази страна и тази земя! Това са хора, които никога няма да направят нещо креативно тук. Те ще бъдат лесно манипулируема маса за бъдещите управници… 

- Вече все по-често и все повече хора говорят за организирана подмяна на населението. Защо обаче някой би го искал?
- Ами аз вече казах – това е една много лесно манипулируема и контролируема маса. Лесна за „обработка“ по време на избори, маса без мнение. Дойдат ли нашествениците, пришълците, да ги наречем така, всичко крехко и ценно, което сме завоювали, ще започне да се разпада. Техният стимул е да изкопчат каквото могат от Европа, респективно - България, и да живеят на неин гръб и да правят мизерии. И по-страшното е, че не са малко онези от тях, които са подготвени и мотивирани да воюват, 

и просто чакат сигнал от „Ислямска държава”

Може би сте чели призива на онзи имам, който каза: „Идете и се разплождайте в европейските страни, защото това е начинът Аллах да проникне там!“. Тоест, тяхната идея е да започнат постепенна подмяна на населението и да се опитат да се внедрят дори и в нашите гени! Тази маса се нуждае единствено от водачи, достатъчно е да има определено количество "спящи клетки", и, когато назрее ситуацията, да започнат война в Европа. 

- Според теб трябва ли да се огънем и да приемем квотите бежанци?
- Квотите са огромен капан, в който се опитват да ни натикат, като днес казват една цифра, утре ще кажат друга, а след това трета и т. н. Но мисля, че България трябва да се държи достойно, така както го правят Унгария, Чехия, Словакия, Полша. Тоест, трябва категорично да се противопоставим на квотите и незабавно да се подходи към изграждането на стабилна стена по границата ни, а освен това да се изпрати достатъчно голям военен контингент, който да охранява границата от нелегални и всякакви други имигранти. 

- Казваш военни части, но имаме ли ние армия изобщо?
- Ами по последни данни е около 26 000 човека. Миналата седмица бяха обявили, че ще изпратят 300 души да ни пазят... Виж вече какво четем в нета - българи арестуваха 30 нелегални емигранти. Ами до там ли трябва да се стига, че да създаваме граждански милиции, които да пазят границата, защото държавата не може да изпълнява своята функция!?...

- Ние сме членка на НАТО. Има ли резон да се изпратят части и да охраняват границата ни като външна на ЕС?
- Ами беше обявено преди време, че повече от 400 терористи са навлезли в Германия. За България цифрата не се казва, но съм убеден, че са стотици! 

Така че това де факто е състояние на война! 

Тоест, ако България е застрашена, нека НАТО да вземе категоричната позиция, че трябва да се охранява външната ни граница! 
Целият въпрос трябва да бъде погледнат по следния начин – проблемът на бежанците трябва да бъде решен на тяхна територия. Нека Великите сили – САЩ, Русия и ЕС, да отвоюват тези свободни територии, където могат да се разположат бежанските лагери, и там да се оказва помощ на бежанците. Не това да се случва тук при нас и пряко да се застрашава националната ни сигурност.

- Знаеш, че повечето мигранти, които влизат на българска територия, казват, че са сирийци, а всъщност огромната част не са. Позицията на Меркел е интересна – първо отваря обятия за бежанците, после казва – ще ги разпределим при този, този и този… 
- Как така ще поканиш някого в хола си, а после ще го настаниш при съседите си?! И отгоре на всичко да ги убеждаваш, че те трябва да бъдат толерантни към това! Това е големият капан, в който е попаднала самата Ангела Меркел, за да направи тази глупост, още необяснима нам. И в който капан се опитва да вкара всички страни от ЕС, включително и България. 

- Волен Сидеров казва, че всички тези процеси могат да доведат до нова османска инвазия. Говори се за едни 10 милиона мигранти – 2 в Турция и още 7 в Сирия, които се очаква да минат през нас. Ти как виждаш нещата?
- Османска не знам, но ако говорим за ислямска инвазия – да. И факта, че Българската православна църква излезе от вековното си мълчание и взе отношение именно по този въпрос – недопустимо е България да бъде ислямизирана, и това значи, че положението действително е много тревожно. Не можеш да замениш една зряла християнска култура с ислямската, застинала в периода на своето мрачно средновековие! Дори необяснимото в случая е, че именно Турция задържа бежанския поток към България. Не съм очаквал, че ще изпаднем в толкова нелепа ситуация, че да сме благодарни на турците точно за това. Но има мнения, че това пак се прави с цел – да запазят югоизточните територии за себе си. 

- В предварителния ни разговор ти каза, че сблъсъкът няма да е толкова по отношение на различните религии, колкото на бит и култура. Но не са ли свързани нещата всъщност?
- Ами да, свързани са, несъмнено това е инвазия на съвсем различна култура, вземете отношението към жените, например. Ислямът в този си вид, който нахлува, е религия на диктатурата над човешката личност. Основната и първична реакция в тези общества е културата на ножа и калашника! Видяхме го и тук - на пазара в София - човек, който не може да се спазари за цената на квартирата с една жена, и как първата му реакция е да извади ножа и да я наръга. Видяхме опустошените европейски гари. Ето такъв тип култура пенетрира сега по нашите земи.

- ЕС отдавна не е особено стабилен. Дали тази криза може тотално да погребе Европа въобще?
- Ами фактът, че вече източноевропейските страни се обединяват в други позиции, в противостоене на тази вълна, говори, че започват сериозни разногласия в ЕС. И не се знае тези разногласия при една продължаваща инвазия докъде ще доведат. Нищо чудно и до разпадането на ЕС. Още повече сега, при това затваряне на границите, което се случва при Шенгенското пространство, ще има сериозни икономически отражения. Първо ще поскъпне цената на транспорта, оттам - на всички продукти в ЕС, оттам недоволството 

и … не се знае докъде ще стигнем…

- Знаеш ли кое е странното, поне за мен - че ти си познат като толерантен човек към всякакви култури и религии. Докоснал си се до различни хора и вярвания, но пък сега заемаш крайна и доста остра позиция. Ето – величаеш Орбан – безспорно харесван от мнозина, но и заклеймен от други като фашист… Няма ли някакво противоречие у теб?
- Ами, когато искат да унищожат страната ти (виждаш примерите в Унгария – минава тълпа, която като огромно ято скакалци унищожава всичко по пътя си), когато има опасност да подменят населението и културата ти, тогава човек наистина трябва да бъде категоричен! И да не се хваща в капаните, които сега поставят пред младите хора, нахлупвайки си хуманитарни маски, защото тези маски са изключително лицемерни! Сега вече нямаме никакъв мегдан за псевдо-хуманитаризъм и всеки трябва да си даде ясна преценка за бъдещето и перспективите – такива, каквито са. Или затваряме границите си и запазваме нацията си, или оставяме страната ни да бъде разрушена и нацията подменена! Това са двете алтернативи!

- Но все пак, не трябва ли да има и някаква човечност – като видиш майки с деца на ръце - изгладнели, изподрани… не да ги върнеш, а да ги приютиш и да им помогнеш? Не се ли минава в прекалената крайност и не се ли заличава хуманността? Ето, гледал си предполагам видеото, в което се вижда как унгарска операторка спъва баща с дете на ръце, а после рита още две деца…
- Със сигурност човечността не е отменена, то е ясно. Аз лично не бих могъл да спъна човек с дете. В случая, който ми споменаваш, след това се оказа, че същият този човек е бил боец на „Ислямска държава”. И изниква въпросът: знаела ли е операторката това? Защото този човек беше разпознат, а може би и преди това е бил познат на някого. Освен това, най-нелицеприятното и лицемерното нещо в цялата тази уж-хуманитарна кампания е именно използването на децата. Защото виждаме видеа в интернет как тълпи от хиляди мигранти слизат от автобусите, а измежду тях има няколко деца и майки и на този фон – хиляди мъже! Но когато отидат журналистите да снимат – веднага избутват децата и жените на преден план. Децата се използват за параван на една режисирана лицемерна кампания...
Когато България има твърда и категорична позиция и Великите сили също – че трябва да решат въпроса на тяхна територия, това е истинската хуманност! 

Спрете войната - това е истинската хуманност! 

За един ден могат да прочистят онези територии, на които да бъдат изградени бежански лагери, в които истинските бежанци, не икономическите мигранти, да живеят - в своята си страна, за която да работят. Това е решението на проблема. 

- Но не е ли вече изпуснато положението и обратими ли са започналите процеси?


- Ами ето това е най-страшното! Аз не виждам как тези хора ще бъдат върнати обратно – дори войната да спре, дори териториите да бъдат освободени от ислямистите. Те няма да искат повече да се върнат. И именно за това не трябва да бъдат допускани в България и Европа. Първо, за да се избегне подмяна на населението, и второ – да се запази националната ни сигурност. 

- Ако обаче се случи, ти, който си иначе много толерантен, как ще реагираш?

- Ами човек е устроен така, че първо да мисли за семейството си. Така че ще се опитам да вземе най-доброто решение за него. Ще стоя тука, докато мога, и ако се получат условия на гражданска война, ще мисля начини да спася семейството си – било то в емиграция, било то по друг начин. Но това ще бъде крайно решение.

Едно интервю на Орлин ФИЛИПОВСКИ, blitz.bg 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни