Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънземни дълбаят гробници в Родопите


Дупките над с. Дъждовница няма как да бъдат изсечени от човешка ръка - А може би има начини и при това многобройни:

Десетки ниши са изсечени в скалите от извънземните

Шокиращи гробници, прокопани от извънземни, стряскат цяло село в Родопите – разкрива „България днес“. За невероятния феномен не се знае много, а версиите за произхода им са многобройни. Става дума за уникални скални ниши край село Дъждовница, за които учените смятат, че са тракийски светилища – отбелязва изданието.

Джинове или извънземни

Все повече доказателства обаче опровергават досегашните обяснения на науката. Мнозина алпинисти смятат, че подобни изкуствени пещери е невъзможно да бъдат прокопани от човешка ръка и то преди толкова хиляди години. Което навежда на мисълта, че дупките в скалите са дело на извънземни, които вероятно са ги използвали за свои гробници, което обяснява и трапецовидната им форма.

Местните хора пък твърдят, че съществуват митични същества, които те наричат джинове. Някои от по-възрастните хора дори твърдят, че са ги виждали нощем. Още Херодот нарича Родопите „Свещената планина“, на която лесно се общува с отвъдното.

„Винаги е имало такива предания за извънземни същества на това място. Дори моята баба ми е разправяла за тях. Но аз лично не вярвам на такива неща“ – споделя пред изданието кметицата на Дъждовница Гюлхаят Халил.

Това е част от Галактическа федерация

Популярният български уфолог проф. Стамен Стаменов е убеден, че феноменът е дело на извънземни. „Родопите имат богатства, тя е ключова планина дори на галактическо ниво. Играе ролята на ключов разпределител на енергия. Свещена е и не случайно Орфей основата школата си тук още преди 8 хиляди години преди Христа“ – убеден е уфологът. Той дава за пример и Странджа планина, като по думите му цялата е прорязана с изумителна тунелна система отдолу. „Галактическата федерация е заложила важни компютри на кристална основа там“ – счита Стамен Стаменов. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!