Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване

,,Напътствените камъни" в Джорджия

,,Напътствените камъни" в Джорджия

"Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие." Джеймс Уолбърг ред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

,,Напътствените камъни"
От ,,Напътствените камъни" в Джорджия: "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора! 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!