Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Порошенко: Русия ще нападне България!

Освен нас заплашени били Финландия, Балтийските държави и Румъния

Путин, Порошенко
Путин: Война между Русия и Украйна никога няма да има! Порошенко: (Не си познал) Ще си върнем Крим! Захарченко: Украйна остана без оръжие и чака от САЩ

Президентът на Украйна Петро Порошенко смята, че Финландия, Балтийските държави, Румъния и България могат да станат жертви на следващата военна операция на Русия, предаде УНН.

„Путин ще настъпва толкова, колкото му позволим да направи. Може да нападне Финландия. Да – възможно е. Може ли да нападне балтийските държави? Да. Държавите от причерноморието? Да! В Донбас се борим не само за своята независимост, но и за демокрацията, свободата и сигурността на Европа“, каза Порошенко в свое интервю.

Порошенко

Според него, бойните действия в Източна Украйна са може би началото на руска окупация над региона и съществуват редица направления, по които Русия може да започне с настъплението си.

Редица украински политици наричат събитията в източната част на страната „хибридна война“ водена от Русия срещу Украйна./БЛИЦ/

Die Welt: Репутацията на Порошенко стремително пада

/КРОСС/ Петро Порошенко не успя да оправдае надеждите на украинците, пише немското издание Die Welt, цитирано от РИА Новости.

Гласувайки за Порошенко на изборите на 25 май 2014 г. много украинци вярваха, че подкрепят силен човек, който може за кратко време да реши всички проблеми. Може дълго да се спори дали Порошенко е лъгал, давайки неизпълними обещания, или е бил наивен или просто фатално е надценил своите възможности.

Вместо 54,7% от избирателите, гласували преди година за Порошенко, сега за него са готови да дадат гласа си по-малко от 15%. За това стремително падане на популярността му са виновни и много други неизпълнени обещания на президента.

Веднага след победата на изборите Порошенко обеща да продаде своя многомилиарден бизнес, в частност шоколадовата фабрика „Рошен” и машиностроителното предприятие “Ленинская кузня”. Той обаче не го направи.

В борбата с корупцията, обявена от него на всеослушание, също не се забелязват някакви сериозни успехи.

Но и това не е всичко: в последно време възникна цял ред тлеещи огнища, които на президента сега му се налага да гаси. Конфликтът в Мукачево между местната мафия и националистите от „Десен сектор” повлече след себе си цял скандал.

Тук всички имат познати, на които някой от приятелите или роднините е загинал във войната – за единна европейска Русия. Има и не малко хора, които искат край на войната на всяка цена. Но даже и те са съгласни, че репутацията на Порошенко се промени кардинално: от силен човек той постепенно се превърна в слабак. /cross.bg/

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

Шефът на Raiffeisenbank: САЩ ще се борят с Русия до последния европеец

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!