Скритата същност на марксизма и комунизма – Първо, марксизмът е теория, създадена по поръчка на „англосаксонския и германския” финансов елит...

Чърчил

За да разберем хода на историята след болшевишката революция 1917 г. трябва да знаем, какъв всъщност е създаденият от Карл Маркс марксизъм, защото много тайни на това учение още не са разкрити. По времето на комунизма, марксизмът се преподаваше във всички вуз-ове, и по старото поколение има представа за него, но главните му цели са малко по-различни от това, което знаем.

Ще се позова на работата на проф. Ентъни Сатън (може да се намери в интернет), който много години работил в архива на Държания департамент на САЩ, с много разсекретени документи от онова време. Неговите изводи са потвърдени с многобройни документални свидетелства.

Първо, марксизмът е теория, създадена по поръчка на „англосаксонския и германския” (еврейски!) финансов елит. Карикатурата от корицата на книгата, на талантливия художник и писател Робърт Майнър, издадена още 1911 г. много точно изобразява главната същност на марксизма. На нея е нарисуван брадатият, сияещ Карл Маркс, стоящ на Уол-стрийт с книгата «Социализмът» под мишница, и приемащ поздравленията на финансовите светила: Дж. П. Морган и партньора му Джордж У. Перкинс, самодоволния Джон Д. Рокфелер, Джона Д. Райан от «Нешънъл Сити Бенк» и на втори план — Теди Рузвелта, известен със знаменитите си зъби. А Уол-стрийт е украсена с червени знамена. Ликуващата тълпа и летящите във въздуха шапки намекват, че Карл Маркс е бил доста популярен сред финансистите в Ню йорк.

Сътрудничеството на Карл Маркс с банкерите от Уол-стрийт започнало много отдавна, още от написването на «Манифеста на Коммунистическата партия» 1848 г. Може да се каже, че той е бил нает за изпълняване на точно определена задача — създаването на самото марксистко учение, което е било нужно именно на финансовия (еврейски) елит. Но финансирането на Карл Маркс било тайно, за да се скрият истинските цели на това учение. Посредник или свързващо звено между банкерите от Уол-стрийт и Карл Маркс бил луизианският пират Жан Лафит - агент и шпионин на американските банкери. Ето извадка от дневника му: «Никой не знаеше истинските причини за моето пребиваване в Европа. Аз открих сметка в парижка банка, за финансиране на двама млади мъже, - господата Маркс и Енгелс. На тях трябваше да се помогне за осъществяване на революцията на работниците в целия свят. Те сега работят над нея».

Но финансирането на рабоата на К. Маркс идвало и от ”други” източници, в т.ч. и от Германските банкери. Което говори, че финансовите елити на Германия, Франция, Англия и САЩ, вече отдавна са свързани помежду си, и че това е техен общ проект. И това, което виждаме сега в Украйна, също потвърждава свързаността им. А знаем също и че, знаменитият вестник «Искра» се е издавал в Европа, а чак после се е пренасял по различни пътища в Русия, за да подготвя революцията там.

Ротшилд

И сега възниква въпроса: каква е била главната цел на този проект? Нека видим изложените в Манифеста на Комунистическата партия, цели. Ето ги неговите 10 основни точки:

  1. Отнемане на земеделската собственост...
  2. Висок прогресивен данък.
  3. Отменяне правото за наследяване.
  4. Конфискация на имуществата на всички емигранти и метежници.
  5. Централизация на даването на кредити в ръцете на държавата, посредством (еврейската) национална (или „народна”) банка с държавен капитал и с изключителен монопол.
  6. Централизация на целия транспорт в ръцете на държавата.
  7. Увеличаване на държавните фабрики и средствата за производство...
  8. Еднаква задължаителност на труда за всички, и създаване на промишлена (трудова) армия, особено в землделието.
  9. Обединение на земледелието с промишлеността и съдействие за постепенно отстраняване на различията между градовете и селата (т.е. превръщане на селяните в безимотни и безправни работници - ратаи)
  10. Обществено, безплатно възпитание (т.е. задължително атеистично идоктриниране) на всички деца... Съединяване на възпитанието с материалното производство (създаване роби на труда – т.е. роби на евреите юдомасони - комунисти) и т.н.».

Рузвелт

И в СССР всичко това беше изпълнено.

И къде виждате тук интересите на обикновения народ? Няма ги, защото същността е в друго. За финансовия (юдомасонски)елит, главна заплаха е ниската и средна класа собственици, т.е. тези, които Маркс е нарекъл ”буржоазия” и ”капиталисти”. Но нали и самият капиталист също се труди и плаща данъци, за разлика от управляващия финансов елит, който не произвежда нищо, но постепенно овладява /и вече владее и притежава/всичко.

И точно за унищожаването на тази ниска и средна класа собственици, е била нужна революцията, а работническата класа е само инструмент за постигане на тази цел.

Така че, марксизмът е средство за заздравяване властта на елита. Марксизмът не си поставя за цел да облекчи страданията на бедните или да способства за прогреса на човечеството.

Но това не е единствената цел. Ето още една извадка от дневника на Лафит: «...Аз изкрено помагам на тези двама млади мъже. Надявам се че плановете им ще се превърнат в цялостна доктрина, която ще съкруши основите на световните(монархически) династии и ще ги предаде за изяждане на низшите маси. И аз се моля за това».

Т.е. марксизмът е инструмент за разрушаване и унищожаване на световните династии, а съвсем не за някакво съзидание.

Но има и още по-глобална цел — победа на една световна революция, т.е. установяване на единна, почти абсолютна власт над цялата земя, мечтата на много велики завоеватели (а всъщност, това е хилядолетната мечта на световното юдомасонско еврейство, защото ”многото велики завоеватели, до един, са евреи или са еврейски марионетки!!).

И както (би трябвало да) знаем, именно Троцки, представителят на банкерите, най-последователно е осъществявал този глобален проект.

А дали са се отказали днес световните финансови елити от този проект за световно господство? Както виждаме — не. И събитията в Украйна (и навсякъде), го подтвърждават.

Виктор Шелест, 
Центральное информационное агентство Новороссии 
Novorus.info

Првод, (с добавки в скоби), Григор Симов
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/07/01/skritata-syshtnost-na-marksizma-i-komunizma.1373331

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!