Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петко Бочаров: Иде трета световна война, Путин е луд

Някои хора от българското общество са абсолютно тъпи, смята журналистът

Петко Бочаров

Мрачна прогноза за близкото бъдеще чертае доайенът на журналистиката Петко Бочаров. В интервю за „Уикенд“ той заяви, че ще има трета световна война.

„Ако опростим картината и разделим хората на русофили и русофоби – двете крайности, по средата е България.

Тя се чуди къде да сложи своята тежест. Да, за съжаление ще има трета световна война. Това лице, което се осъществява с понятието Русия и се казва Путин, е абсолютно недоразумение. Луд човек! За съжаление повечето българи не го разбират“, каза той.

Countdown To A U.S./Ukraine Major Offensive Against The South Eastern Ukrainians

Бочаров коментира и премиера Бойко Борисов: „Той е надарен от природата с нюх да усеща нещата. Не може да се каже, че само един човек ще ни спаси от Русия, макар че в конкретния случай с Бойко Борисов не е пресилено да се твърди това. И все пак нас по-скоро ще ни спаси самото развитие на нещата“.

„Казвайки, че ще има трета световна война, нямам предвид, че тя ще продължи толкова, колкото първите две. Ние живеем в 21 век и дори нещата на бойните фронтове са съвършено различни“, допълни журналистът.

„Бойко Борисов е единственият, на когото може да се възложи някаква надежда. Нека да помислим и да огледаме политическата сцена. Вижда ли се друга партия и човек със сериозна обществена подкрепа освен ГЕРБ и Бойко Борисов? Няма такива“, смята Бочаров.

По отношение на сблъсъка между големите световни сили той каза: „Любопитно ми е сега както този неолиберал в Белия дом, цветнокож мъж, ще се държи оттук нататък, когато започне да се нажежава обстановката. Очаквам, че ще му свият сармите, казано най-простичко. Факторите в Америка, който могат да променят и формулират политиката, ще му сгънат перките“.

„Боли ме от това, че долните слоеве на обществото ни не могат да оценят днешната обстановка в Европа и света. Онези, които отговарят с „не“ на въпроса „Гарантира ли НАТО сигурността на България?“. Давате ли си сметка какво означава това? Означава, че са абсолютно тъпи“, коментира Бочаров. /blitz.bg/

Георги Ифандиев - Епопея на негодниците: ПРОФЕСИЯ ДОНОСНИК: ПЕТКО БОЧАРОВ – 65 ГОДИНИ В ЗАНАЯТА

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!