Менте крем бълва рак! Случайно?...

Лъжат ни, че подмладява с 15 години за четири седмици

Млади моделки рекламират кремове за подмладяване - Що е то? 


Крем менте, бъкан с парабени, предизвикващи рак се рекламира на пълни обороти, пише „Телеграф”. Според предлагащите продукта, щом се намажем с него се подмладяваме с 15 години и то само за четири седмици.

Мазилото се продава за 71 лева и то с намаление, а усмихнати и гладки лица на жени „гарантират” чудодейния ефект”. Не са посочени обаче никакви сериозни компании, които да произвеждат въпросния продукт, а съставките му са стандартни за повечето кремове от този тип.

Използвани са обаче парабени за стабилизиране, а тези химически вещества през последните години бяха открити при различни изследвания на тъкани от рак на гърдата. Според учени, именно парабените са причина клетките да преминат в ракови образования.

За да зарибяват клиентите си, в рекламата продавачите на крема са пуснали подвеждащи снимки на жени, обработени с фотошоп. Те са допълнени от коментари в духа „Моят приятел веднага забеляза разликата, щом започнах да го използвам” .

Измамата върви от миналата година, когато се рекламираше изчезване на бръчките при употреба на същия крем и то пак за четири седмици. Тогава предложението за продажба на крема бе срещу 41 лева, гарнирано с обещанието за връщане на парите, ако няма ефект./БЛИЦ

Епископ твърди: има международен заговор за съкращаване населението на света

Бил Гейтс: В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, здравните грижи, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!