Чудотворен лек убива коварния рак само за 48 часа

Това е лекарството, което убива коварното заболяване рак само за 48 часа

Учени откриха лекарство, което убива тежкото заболяване рак само за 48 часа. Последни научни изследвания показват, че само две денонощия след приема на кокосово масло са унищожени 93% от раковите клетки при пациенти, болни от рак.

Лековитите свойства на кокосовото масло се дължат на чудотворната съставка лауринова киселина, която има способността да убива клетките, водещи до развитието на рак.

Унищожавайки раковите клетки, лауриновата киселина освобождава големи количества кислородни радикали. Техният излишък води до намаляване количеството на глутатиона, който е необходим за образуването на раковите клетки.

Освен в борбата срещу рака кокосовото масло намира приложение и в борбата с редица други здравословни проблеми. То унищожава гъбичките, вирусите и бактериите в човешкия организъм. Освен всичките си тези чудодейни свойства, това уникално масло подобрява работата на храносмилателния тракт и черния дроб. Приложено външно, кокосовото масло лекува кожи наранявания, подхранвайки и хидратирайки кожата в дълбочина, пише Всеки ден.

Приемът на кокосово масло дава добри резултати и при пациенти, болни от диабет и Алцхаймер. Проучването, извършено от американски учени доказва, че това масло е природното средство, което може напълно да се пребори с рака.

Да не забравяме, че човешкият организъм се бори с рака чрез имунната си система, затова е важно да си изградим имунитет. При нормално функционираща имунна система, организмът разпознава раковите клетки и ги убива. Това не позволява те да се размножават. При слаб имунитет,организмът не разпознава раковите клетки и те започват да се делят.

Заболяването се проявява чрез неконтролиран растеж на клетките, което води до образуването на тумори. Ракът може да засегне всеки един орган. Растежът на туморите се изразява в подуване на лимфните възли. Когато има развитие на ракови клетки в даден орган от човешкото тяло, тогава най-близкият лимфен възел се увеличава в резултат от възпалението. /razkritia.com/

Още за: Кокосовия орех

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!