„Стратфор“: ЕС и Русия се разпадат, България липсва на картата, Турция става регионален лидер, САЩ ще извърши стотици военни интервенции за да...

ЕС ще се разпадне, а Турция ще стане световен лидер предвижда „Стратфор“

Анализаторската агенция „Стратфор“ излезе с притеснителна прогноза за политическата обстановка в света след 10 години. Според анализатори, ЕСще се разпадне, Русия ще загуби водещата си позиция, а Турция ще се наложи като регионален и световен лидер.

Анализаторите са убедени, че кризата, която федерацията предизвика в Украйна ще остане международен проблем номер едно и в следващите години. Заради кризата, която се задълбочава, страната ще загуби водещото си място на световната сцена, а ако се вярва на прогнозите ще загуби не само влиянието си над региона, но и ще се разпадне като държава.

Полша, Румъния и Унгария ще се опитат да си върнат територии, които са изгубили в различни периоди. И ще се опитат да привлекат на своя страна Беларус и Украйна, пише 1.mk.

Според „Стратфор“ САЩ ще остане единствена световна сила, тъй като Русия вече няма да съществува като държава. ЕС също няма да издържи ще се разпадне, а Полша ще заеме лидерското място на Германия в региона.

Турция ще се издигне като световна сила и ще завоюва част от териториите на Сирия. Китай пък ще затъне в комунистическа криза и ще загуби мощта си. Ще продължи да бъде сила в икономиката, но няма да се наложи като световен лидер. За сметка на това Япония ще доминира в азиатския регион. На световната политическа сцена ще се появи нова сила – 16 държави от Югоизточна Азия, Източна Африка и Латинска Америка ще се обединят в политико-икономически съюз и ще станат най-новия икономически диктатор в света.

Освен че преначерта почти изцяло картата на Европа /на която между впрочем България някак липсва/, агенцията дава превес на САЩ като най-голяма световна сила. През следващите 10 години страната ще извърши стотици военни интервенции в Кавказ, Африка и дори в някои части на Европа и Азия, за да затвърди позицията си като световен лидер. /razkritia.com/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!