Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Напастта Международен валутен фонд (МВФ)

Международен валутен фонд

Много от държавите, бидейки в миналото под британския флаг и други диктатури, вече не са.

Над техните страни вече се веят различни разноцветни знамена. Те премахнаха стария флах и различните свастики, петолъчки и тем подобни, но не смъкнаха флага на бедността, невежеството и болестите, които са най-голямата напаст днес.

Това е благодарение на Международния валутен фонд. Той бе основан в 1944г., когато всички африкански страни бяха все още колонии. Те излязоха от колониалното си състояние с цялата си стара структура. Единственото нещо, което МВФ направи, бе да пригоди африканските стомаси към глад и африканските тела към болести - изглежда, сега е редът на Източна Европа.

Много от болестите, които в миналото се контролираха, сега отново се възвръщат с много по-голяма унищожителна сила: туберкоулоза, малария, холера, проказа и много други. И всичко това благодарение политиката на МВФ, която притиска всички страни в света да съкращават всичко, да съкращават образователната система, да съкращават медицинските помощи, заемите и въобще всичко. И накрая те и великите сили видяха, че това не е достатъчно, и помислиха: ,,Защо да не съкратим и самото население?" Видя им се много и решиха започнат от Африка. ,,Вие африканците, сте много, вие сте извънредно много!"
Когато през 1944г. вътрешните размирици в Руанда взеха много жертви, британският министър за извънбританското развитие заяви следното: ,,При всички случаи руандийците са извънредно много." Следователно населението на Африка трябва да бъде намалено. Обаче техните красиви национални паркове с най-интересните животни в света трябва да останат и да радват богатите туристи от Англия, Америка и Европа. Африканците трудно се допускат до науката, индустрията или до някоя престижна професия. Политиката е Африка да стои на едно и също място.
За Международния валутен фонд и Световната банка понятието ,,демокрация" е една игра с прекрасни резултати за тях не само в Африка, Европа, но и в цял свят. Когато тези две институции бяха основани през 1944г., никой не бе консултиран, както и до днес не консултират никого. Когато някое управление се смени, те изпращат незабавно своите хора да продиктуват на новото правителство каква политика да следва.
Управляващите не трябва да мислят, защото банките не желаят те да мислят. Те искат ние да поставим нашия мозък в хладилника или фризера. Ако някой покаже и най-малкия признак на мислене: ,,Вие не сте добър." И ето срещу кое трябва да се борим.
МВФ и Световната банка имат много префинени начини да ни лишават от нашия национален суверенитет и от нашите граждански права. Ако на България й е необходим някакъв заем и отиде в Ню Йорк или Вашингтон в някоя от големите банки като Чез Манхатън, Ситибанк или Химическата, те веднага ще ви препратят до Световната банка, която си има свои изпитани начини да ви изнуди. Това е един голям картел, в който всеки си гледа своите работи и изпълнява строго определен план на действие, наложен от една много малка върхушка.

МВФ и Световната банка си имат свои стандарти, които колкото и да са високи, те ги налагат, защото са само те. Чрез своите компютри те предварително знаят коя страна кога ще им падне на колене. Те знаят много точно кога, защото те са го искали и са я довели до това състояние.
По време на събитията в Руанда тези банки пръснаха много средства за запазване на горилите по планините на страната, вместо да помислят за избитото население, за труповете на жените и децата, които река Кагере носеше в езеро Виктория.
Не са ли цинични изказванията на единбургския херцог, който пожела след смъртта си да бъде превърнат в един лош вирус, за да намали населението на този свят.
Всички не могат да бъдат непочтени, както са малцината ,,Те". Светът е беден. Те ни обвиняват, че сме бедни, защото сме назадничави и изостанали. Ако сме назадничави и изостанали, това е, защото сме бедни, а не защото сме по-глупави и по-неморални от тях. Ние сме бедни, защото те са хиени. Надявам се, че все някога ще се прекъсне този порочен кръг.

В миналото гражданските войни започнаха от самите държави и се водеха от самите тях, поради което бяха много по-краткотрайни и не толкова кръвопролитни. Днес те започват от ООН и се поддържат от същата организация. Какъв цинизъм! Организацията, която бе изградена с една-единствена цел - запазването на мира в света, сега официално обявява войни, като Корейската, войната срещу Ирак, както и запалената и поддържана от нея вече пет години война в Босна и Херцеговина...
Говори се за геноцид. Международни съдилища съдят виновниците за убийства и издевателства. А кой ще съди главните и истински виновници за мъките на света. Както и в миналото, те съдят по-малките виновници. Старата поговорка е валидна за всички времена: ,,Голямата риба изяжда не само малката, но и много, много малките." Голяма част от света аплодира този международен съд, без да знае кой е той, на кого служи и кои са действителните виновници.
Имената на държави, градове, реки и езера се менят непрекъснато. Много е трудно вече да се следят политическите и географските карти. Това също не са малки неща, те са от съществено значение. Ако искате да възстановите вашата независимост, това е част от нея, това е неделима част от нашата култура и вашата трагедия, и вие трябва да си я вземете обратно.
Обвиняват ни в непродуктивност както в земеделието, така и в индустрията. Това е вярно, но те изкуствено ни поддържат в това състояние, като ни потискат и не ни дават възможност да се модернизираме и да съществуваме.
Ние в момента се намираме в едно утопично състояние, в една сатанинска противокултура и възкръсване на малтусианството.
Днес състоянието на света е такова, че без користната помощ на МВФ и на Международната банка той не може да съществува. До такава степен са обхванали всичко, че без тяхно разрешение не можете да разходвате повече пари за медицинска помощ;

Вие не можете да построите този язовир; вие не можете да инвестирате в тази алуминиев рафинерия. Вие ще направите това и това! Вие луди ли сте? Много добре знаете, че ни дължите, и се налага да вземете заем от нас, за да погасите старото си задължение.

И винаги се взима срещу старото, което никога не свършва.
Има ли още някой, който да не знае, че единственият най-опасен неприятел на всяка държава е убийствената програма на МВФ, която осквернява и нарушава съществуването на всяка независима национална страна.
Защо е този антропологически расизъм не само в Африка, но и навсякъде другаде? Защо позволяваме да бъдем манипулирани по един такъв брутален начин? В почти всяка страна виждаме тази фанатична страст за насърчаване на така нареченото етническо-езиково-географско групиране срещу нацията. И всичко това само за интересите и удоволствието на други. Тези антрополози и социолози, които възприемат и налагат тази теория, са действително истинските расисти. Всички те отхвърлят божественото у човека, което единствено води до творческо разсъждение, и твърдят, че човек се ражда лош и зъл, управлявани от животински инстинкти, и не е за едно общество освен за един свят, където всеки е срещу всеки.
Истинската самоличност на всеки индивид е неговото ефективно отношение към човечеството като цяло чрез неговия принос и участие за доброто в обществото.
Либералните философи и техните сродни антрополози оказват отрицателно въздействие върху хората, свързвайки самоличността на индивида с кръвната линия или с етническата самоличност и настройвайки го срещу интереса на обществото. Дотогава, докато на тези хора е позволено да манипулират държавите по този начин, те ще могат да поддържат криминалната си дейност.
Политиката на МВФ разрушава и унищожава държавите. Унищожиха Сомалия, Ангола и много други, а сега се насочват към Източна Европа. Държавите и населението обедняват, докато те се обогатяват. Петролът е на свършване и земните недра са вече почти празни. Дървеният материал е вече експлоатиран, рибата е на изчезване. Безогледно всичко се експлоатира, а населението остава все още много бедно. Главната причина за това е незнанието. Ние все още не познаваме самата истина. ,,Те" правят всичко възможно да ни държат несведущи, за да ни държат бедни. Ние сме бедни, защото сме изостанали. Ние сме изостанали, защото сме бедни. С една ръка много щедро ни внесоха ,,демокрацията"а с другата много щедро ни отнеха всичко. Това, което до вчера поне бе държавна собственост, сега постепенно изчезва.
Трудно е човек да пътува сам! Някои вече са поели ангажимента да пропътуват този последен километър. С вас или без вас те ще го пропътуват сами. Но вашето присъствие е това, което ще реши.

http://illuminatibg.blogspot.com.au/2015/02/blog-post_66.html

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!