Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Психопати управляват вашингтонската лудница

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Стивън Лендман 
Чикаго
Източник: InoSMI
Превод: Л. Чолаков

Обама иска разрешение от Конгреса за неограничена война. Без да се интересува от международното право. Под предлога за борба срещу "Ислямска държава". (Колко удобно се появи тази "Ислямска държава". Също както някога удобно се появи "Ал-Кайда" - вижте снимката на Бжежински в приятелски разговор с Осама бин-Ладен, а и снимката на Кондолиза Райс, гушнала същия бин-Ладен на фона на американското знаме. Също както удобно се появи епруветката с перилен препарат в ръката на Колин Пауъл, която той размахваше като доказателство за "химическите оръжия в Ирак").

Вече писах, че именно Пентагона ръководи действията на украинските военни в Донбас. Освен това, САЩ тайно доставя тежко въоръжение за украинската армия.

Така наречените "американо-украински съвместни учения" на практика са подготовка за пълномащабно военно нахлуване.

В резултат американските военни ще се окажат на фронтовата линия. Те ще водят бойни действия в непосредствена близост до руската граница. Достатъчна е само една провокация - и ще избухне американо-руски конфликт.

Едновременно с това десетки американски военни инструктори се готвят за изпращане в Сирия. Тяхнаа задача е да обучат терористите от т. нар. "умерена опозиция". Проблемът е само в това, че хора, които искат с оръжие да свалят законното правителство на една страна, не може да бъдат наричани "умерени" (и които ядат прясно изтръгнати човешки сърца, може да се добави - факти, които америкопитеките предпочитат да "забравят"). 

Обама воюва с ръцете на своите марионетки - радикални групи от типа на "Ислямска държава". Агенти от ЦРУ и инструктори от специалните части ги обучават на военно изкуство - как да режат човешки глави и т. н.
За прикритие исползват посолствата и консулствата на САЩ. И не само, но и т. нар. "неправителствени организации" и "частни военни компании".
Както пише създателят на проекта TomDispatch.com - Ник Терс, към 30 септември 2014 г. американски специални части са действали в 133 страни по света.

Терс се позовава на подполковник Роберт Бокхолт от Главното управление на Специалните сили на САЩ, който съобщава, че през последните 3 години американски командоси са извършили операции в повече от 150 страни по света.

Изпълняваните от тях задачи "включват както бойна подготовка, така и нощни нападения с цел ликвидиране или пленяване на противник".
Но американците нищо не знаят за тайната война, която Вашингтон води по цял свят.

Терс пише, че дейността на командосите "не се контролира от никого, а медиите мълчат за нея". Добре подготвените американски убийци действат заедно със свои колеги от други страни практически в целия свят.

Те имат тесни контакти с разузнавателните служби във Вашингтон, както и със свои чуждестранни "колеги". Задачата им е да разширяват границите на американската империя. Да предизвикват граждански войни в страните, които провеждат независима политика. Целта е да бъде свалено всяко правителство, което е неугодно за Вашингтон. За целта се използват преврати, политически убийства или направо военно нахлуване.

Външно Вашингтон се опитва да поддържа имиджа си чист както вътре в САЩ, така и в чужбина. Обаче в същото време не гнусят да използват такива методи, към каквито и диктаторите не прибягват.

Единствени САЩ в момента използват оръжие за масово унищожение - химическо, биологическо и радиационно. Също и други видове забранени оръжие. В реално време се изппробват нови въоръжения. Дори, ако тяхната употреба води до ужасни последици - като, например, снарядите с обеднен уран или безпилотните самолети-убийци.

Вътрешната и външната политика на САЩ са диаметрално противоположни на онова, което е допустимо в едно свободно общество. Всичко в тази държава се управлява от престъпници, излъчвани от две партии. Психопати.

Продажниците от медиите пък подкрепят и най-ужасните им политически стъпки. Преднамерено лъжат и разпространяват дезинформация.

Премълчават неудобните факти. Не съобщават, когато американските чиновници ругаят такива уважавани източници на информационни и аналитични материали като канала RT International. Включително Джон Кери, който през април 2014 г. назова същия канал "рупор на пропаганда" само, защото разпространява алтернативна гледна точка за украинските събития.

Впрочем, дрънканиците на Кери и без това никой вече не ги взема на сериозно. Наскоро RT има вече нов враг: новоизпеченият директор на Съвета по въпросите за международните комуникации (Broadcasting Board of Governors, BBG) - Ендрю Лак.

Той ръководи американската агитация и пропаганда по цял свят, включително "Гласът на Америка" и радиостанциите "Свобода - Свободна Европа" и "Свободна Азия", радио и телевизия "Марти" - насочени към Куба, телевизия "Ал-Хурра" и радио "Сава" - за Близкия изток. Въобще, САЩ харчат стотици милиони долари всеки месец, за да разпространяват потоци лъжи, дезинформация и манипулация.

В интервю за вестник "Ню Йорк таймс" Лек заяви: "Днес се сблъскваме с цяла редица предизвикателства. Има, например, един канал Russia Today, който прокарва своя гледна точка, има "Ислямска държава" в Близкия изток, има групи като "Боко Харам". Но аз съм сигурен, че нашата служба ще даде своя принос в борбата с тези предизвикателства".

С други думи: ще засили премълчаването на истината, изопачаванията на фактите и потоците от лъжи. И на всичко отгоре "Ню Йорк таймс" просто публикува това обвинение, без да го опровергае и без дори да добави елементарен коментар. 

Фактически "Ню Йорк таймс" отстъпи от позициите си на свободна медия и подкрепи този правителствен чиновник. Нещо повече: "свободният" и "независим" "Ню Йорк таймс" услужливо цитира председателя на борда и шеф на NBC Universal - Джефри Шел, който си позволи още по-услужливо да нарече Лак "идеална кандидатура за ръководител на тази организация, отчитайки неговия опит като журналист, който е стоял начело на групни медия-компании": бивш продуцент на новинарската служба в CBS, президент на NBC и NBC News, председател на Sony Music entertainment, председател на Bloomberg Media Group.

Телевизионният канал Russia Today се гледа от милиони зрители в САЩ. Излъчва 24 в денонощието в популярни кабелни канали, както и в интернет. Именно той е най-популярният канал в целия свят в социалната мрежа за споделяне на клипове You tube - през 2014 г. неговите документални клипове и филми са гледани от 2 милиарда души. Този канал излъчва истински новини и информация, които всеки има право да знае - за разлика от "Ню Йорк таймс" и други лъжци от американските медии", които действат само по инструкции от Вашингтон и обслужват интересите на банкерите от Уолстрийт. Премълчават истината.

Разпространяват дезинформация, потоци лъжи. Защитават интересите на богатите, влиятелните и високопоставените. Предават по най-гнусен начин своите читатели и зрители.

Вместо да възрази на Лак заради неговите евтини нападки срещу RT, "Ню Йорк таймс" просто си затвори очите. Смени темата. Ах, към какъв важен въпрос се насочи, невероятно е просто: "Една от главните задачи на новия директор е да подобри атмосферата в колектива".

По данни на Федералното бюро за държавните служби, служителите смятат BBG за един от най-лошите работодатели сред държавните учреждения.

Явно, защото там от журналистите се изисква да лъжат още по-активно, отколкото в обикновените медии. Защо в такъв случай не напускат ли? Как защо - нима мислите, че е лесно да се стане безработен???

Естествено, RT изрази рязко порицание на факта, че Лак постави тази медия наравно с "Ислямска държава" и "Боко Харам". Главният редактор Маргарита Симонян заяви:
- Ние сме крайно възмутени от това, че новият шеф на BВG постави RT наравно с терористическата организация номер 1 в света. Оценяваме това като международен скандал и настояваме за обяснение!
RT изисква обяснения от BBG, Държавния департамент и посолството на САЩ в Русия.

През август 2014 г. босът на съвета на BBG Джефри Шел каза:

- Отначало той ще пресметне колко пари ще трябват и какво може да се направи, за да бъдем равностойни конкуренти на Russia Today (RT), а после ще разговаряме с конгреса, с Белия дом, ще им съобщим колко ни трябват, за да сме конкурентноспособни. И ще видим какво ще се получи.
С две думи: на американските психопати от управляващите не им харесва истината - и затова настояват за повече пропаганда.

Така разсъждават налудничавите персони във Вашингтон. Във всеки случай, така разсъждава Обама. Та нали той още от първия си ден, когато стана президент, обяви война на цялото човечество?

Обама е човек, който обслужва единствено и само интересите на милиардерите. Той плюе на обикновените хора. Процесът на превръщане на Америка в полицейска държава, който започна при Буш-младши, достигна апогея си именно при Барак Обама.

Гражданските свободи постепенно се ограничават, с тенденция да бъдат изобщо отменени. Спрямо страните, които провеждат независима от САЩ политика, поведението е едно и също: убийство на лидера, сваляне на правителството, смяна на властта.

Вашингтон просто има намерение да разширява американската империя, докато постигна пълно световно господство. За тази цел той е готов на всякакви стъпки, дори да рискува да започне ядрена война с Русия.
Вашингтон е във властта на консерватори. Това са абсолютно болни хора. На тях не им харесва, когато не се чуват изстрели. Те искат все по-активни действия в Сирия, по-решителни стъпки за премахване на Асад. Те искат по-твърда позиция спрямо Русия. Настояват да се нанесе превантивен удар по Иран. Да бъе разрушен "шиитския полумесец" и да бъдат доведени на власт сунитските радикали.

Нетаняху предлага силово решение. Нарушавайки действащите правила, чрез своя посланик във Вашингтон той си издейства да говори пред американския конгрес.

Безпрецедентно нахалство! Впрочем, твърде характерно за Нетаняху. Вместо да търси нови приятели, той се държи така, че да си намери нови врагове - при това сред бившите си съюзници.

На 3 март, 2 седмици преди парламентарните избори в Израел, Нетаняху ще отиде в САЩ на ежегодната конференция на AIPAC (Американо-израелският комитет по обществени въпроси), а и за да държи реч пред конгресмените.

Ще ги уговаря да не водят преговори с Иран. Вместо това - засилване на натиска и нови "санкции". Идеалният вариант е военна операция против Техеран. Така ще се появи риск да бъде дестабилизиран целият регион.

Нетаняху лъже, като твърди, че Иран заплашва самото съществуване на Израел. Просто вашингтонските "ястреби" искат да сменят правителството там. Чрез преврат или открит военен конфликт.

В средата на януари сенаторът Том Котън призна, че преговорите с Иран се водят само "колкото за имитация": "Честно казано, нашата политика е насочена към смяна на властта в Иран".

Котън и другите побъркани настояват САЩ да бъдат готови да започнат военна операция против Иран. Щом една лудница се управлява от психопати, може да се случи всичко, дори най-страшното. Бившият конгресмен Рон Пол смята, че политиката на САЩ в Близкия изток е претърпяла пълн крах. Според него, "ако САЩ не бяха водили войни с различни държави от този регион, ситуацията в света щеше да е много по-добра". Само си представете какво може да се случи, ако Вашингтон реши да воюва срещу Русия или Иран!

Когато външно-политическият курс на една страна се определя от побъркана сбирщина, никой не може да знае предварително как ще свърши това.

Германски професор: Комунизмът беше внесен на руска земя като европейска и преди всичко германска идея за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Aбсолютното развенчаване на мита за безупречна Америка, бореща се срещу комунистическото зло, окончателно рухна;"Великата Измама": Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаОтровните корени на комунизма

Международният тероризъм и неговата безизходност се разиграват на световната сцена като средство за отвличане вниманието на хората от най-опасния проблем – подчиняване на целия свят и поставянето му под властта на тоталитарния комунистически режим...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!