Уфологът Литвинов: Земята е свърталище на извънземни престъпници

Човечеството изчезва и те ловят отделни хора за експерименти

Повечето гениални хора на нашата планета са извънземни. В това е уверен уфологът Евгений Литвинов, пише snews.bg. Според него не само че извънземните инфилтрират „свои“ агенти в нашата политика, което пряко се отразява на развитието на човечеството, но също така изпращат деца на Земята, след което те стават велики творци и пълководци.

Външно такива извънземни са неразличими от обикновените хора. Защо обаче те идват на Земята?

Според Евгений Литвинов, всяка година на Земята долитат стотици, ако не и хиляди извънземни. Както се оказва нашата планета е доста популярна. Защо е това внимание? Литвинов в това отношение е разработил цяла система от обосновани хипотези. А именно:

1. Земята е курорт. Такива планети като нашата в галактиката са единици. Едва ли има друга такава планета с толкова много природни ресурси, видове флора и фауна. У дома си извънземните са принудени да оцеляват в ужасни условия.

В контактите си с хората те не веднъж са говорили за това, че ние не се замисляме с какво богатството разполагаме. Местата си за отдих извънземните са организирали под водата, в отдалечени места или в аномални зони. Същите тези зони, които хората заобикалят, но които не са страшни за извънземните.

2. Площадка за експерименти. Извънземните гледат как техният експеримент се развива. Милиарди интелигентни цивилизации на други планети живеят под засиления контрол на създателите си. Една стъпка встрани и следва унищожение. А ние сме извадили късмет. Нашите създатели са позволили на земляните да се развиват както си искат, гледайки какво ще излезе от това.

3. Ние скоро ще изчезнем. Извънземните вече събират екземпляри за спомен.

Според законите на Космоса човечеството се намира в цикъл на смяна на цивилизациите, смята Литвинов. Но за разлика от миналото (потоп, ледниковия период), сегашната промяна ще се случва постепенно. Чакат ни все повече нови потопи, пожари, земетресения… Според уфолога, това ще продължи около 200 години. В резултат на това трябва да загинат 90 процента от хората. А тези – избраните, които останат, ще продължат човешката раса. Извънземните знаят това и идват, за да си уловят изчезващи екземпляри.

4. Междупланетно криминално убежище. Нашата планета е на самия край на необятната галактика. Използвайки факта, че центърът на извънземните народи е далеч и космическа полиция просто не стига до нас, тук търсят убежище … извънземни престъпници! Те не само се скриват от наказание, но и продължават да вършат гадости. Да крадат суровини, например. Или извършват с хората всякакви експерименти.

5. Земята е разпределителен пункт. Разказите за паралелни светове не са измислици, казва Литвинов. Земята се намира на кръстовище на различни пространствени системи. Тук има много портали, използвани от извънземните. Чрез нас те летят в други светове и галактики.

Чрез тези портали се появяват и напълно непознати за нас извънгалактически жители. Когато случайно ги видим, ние се кръстим и казваме, че това са полтъргайсти. Но е малко вероятно те да се обидят. /blitz.bg

Извънземният, който е работил за САЩ

НЛО на 140 хиляди години лежи на дъното на Балтийско море

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!