Д-р Щефан Ланка: Лекарите са убили повече хора от всички войни! [Видео]

Те имат нужда от парализиращ, изумяващ страх от болести, причинявани от фантомни вируси, за да си осигурят клиентела. Не открихме доказателство за съществуването на вируси, които водят до заболявания

Д-р Щефан Ланка

Д-р Щефан Ланка е немски изследовател, вирусолог и молекулярен биолог, по-известен като СПИН-дисидент, тъй като поставя под въпрос съществуването на ХИВ още през 1994 г. През следващите години обаче той се натъква на смайващи факти - нито един от вирусите, свързани с медицината, никога не е бил изолиран, няма и доказателства за тяхното съществуване.

През 2001 г. е издадена немската книжка “Ваксините - геноцид на третото хилядолетие” от Щефан Ланка и Карл Крафълд. В нея те твърдят, че все още няма доказателство за нито един вирус. Предлагаме ви сензационно интервю с д-р Ланка, публикувано на чужд сайт.


- Д-р Ланка, защо се поддържа идеята за съществуването на патогенни вируси, каквито според вас няма наистина?
- Ортодоксалните лекари имат нужда от парализиращ, изумяващ и убийствен страх от болести, причинявани от фантомни вируси. Тази нужда се основава на това да се навреди на много хора чрез ваксини и по този начин да си осигурят клиентела от хронично болни и боледуващи пациенти, които ще позволят да се направи всичко за тях. Втората причина е, за да не трябва да признаят, че напълно са се провалили в лечението на хроничните болести и че са убили и убиват повече хора в сравнение с броя на жертвите от всички войни досега. Ако не преодолеем това,

ще бъдем унищожени от медицината

Всеки практикуващ лекар осъзнава това, но малко от тях се осмеляват да говорят. Ето защо не е чудно, че сред практикуващите медицина има най-висок процент на самоубийства, доста изпреварващ останалите социални прослойки.

- Не преувеличавате ли?
- Не, за съжаление! Всеки, който отвори очите си, ще види нещата точно по този начин. Айвън Илич е предупредил за това още през 1975 г. в своите анализи “Експроприация на здравето”. Тази книга съществува и днес под заглавието “Медицинско възмездие” (Medical Nemesis). Тук мога и трябва да спомена нашите публикации, тъй като ние сме първите, които правим подобно нещо и поставяме основния разкриващ въпрос към съвременната медицина, като сме документирали и обяснили последвалите признания. На нашите сайтове ww w.klein-klein-aktion.de и www.klein-klein-verlag.de ще откриете цялата информация по въпроса.

- Защо точно сега атакувате тази измама?
- Учих молекулярна биология. По време на обучението ми аз доказах съществуването на първия вирус в морето - в морските водорасли. Това доказателство беше публикувано за първи път през 1990 г. в научна публикация. Вирусът, чието съществуване доказах, се възпроизвежда във водораслите, може да ги напусне и да се самовъзпроизведе отново в други водорасли от този вид, без да има някакви отрицателни последствия, като този вирус няма никаква връзка с каквото и да е заболяване. В 1 литър морска вода има над 100 милиона вируси от различни видове. Никой не е виждал биологична структура, която да прави нещо отрицателно.

Основата на биологичния живот е единството,

симбиозата и поради това няма основание за война и унищожение. Това може да хрумне само на болен и криминален мозък.

В процеса на обучението ми нито аз, нито други успяхме да намерим някъде доказателство за съществуването на вируси, които причиняват болести. Движението “Клайн-клайн-акцион” (“Малки-малки-стъпки”) възникна тогава и вече пет години изисква от здравните власти доказателства, като в крайна сметка получихме признанието и увереността, че няма доказателства за съществуването на вируси, които да причиняват болести, както и за ползата от ваксинирането.

- Какви вируси има изобщо и какво правят те?
- Структури, които могат да се определят като вируси, са открити в много видове бактерии и в прости форми на живот, подобни на бактерии. Те са константни елементи от живеещи заедно различни клетки в един общ клетъчен тип. Това се нарича симбиоза, която се случва в процеса на комбиниране на различни клетъчни видове и структури, извън която клетъчният вид се е появил като част от човека, животното и растението. Вирусите са съставни части на клетките, така както бактериите в нашите клетки подпомагат преноса на кислород. Вирусите са съставни части на много прости организми, като например власинките на водораслите, както и на редица бактерии. Тези вирусни компоненти се наричат фаги. Въпреки това, такива структури, които някой може да нарече вируси, никога не са наблюдавани при по-сложни организми, особено при хора, животни или растения. За разлика от бактериите в нашите клетки - митохондриите, или бактериите в растенията - хлоропластите, които не могат да излизат извън пределите на клетката, поради участието им в метаболизма вирусите могат да излизат извън клетката, тъй като не участват в някакви важни за оцеляването процеси вътре в клетката. Следователно вирусите са съставни части на клетката, които са предоставили своя метаболизъм на тази клетка и затова могат да я напускат. Извън пределите на клетката те помагат на други клетки при транспортирането на изграждащи и енергийни вещества. Никой никога не е наблюдавал нещо различно от това. В действителност научно доказаната роля на вирусите при висшите сложни взаимодействия на клетките е да помага, да подкрепя и по никакъв начин да не разрушава. Всъщност при заболяванията нито в болните организми, нито в телесните течности някой някога е наблюдавал или е изолирал структура, която може да се определи като вирус. Твърдението, че съществуват вируси, които причиняват болести, е очевидна измама, една смъртоносна лъжа.

- Това означава ли, че опасният вирус на СПИН например също е само виртуален?
- Не само аз твърдя, че така нареченият ХИВ-вирус на СПИН никога

не е бил научно доказан. Само се казва, че е доказан на базата на консенсус.

Това важи и за т.нар. вирус на птичия грип. Беше планирано да се извърши ваксиниране на населението срещу предполагаемия фантом - птичи грип. Но нито е бил доказан такъв вирус, нито какъвто и да е друг, който да има някаква връзка с болестта. Такива вируси не съществуват. Точно както министърът призна за предполагаемото съществуване на СПИН вируса - се предполага, че такива вируси са доказани и следователно съществуват благодарение на международен научен консенсус.

- Но вирусът на испанския грип, за който се твърди, че е убил десетки хиляди през миналия век, е бил пресъздаден генетично и също е доказан като вирус на птичи грип - така ли е?
- Това, което е било пресъздадено генетично, не е нищо друго, освен модел на генетична структура на грипен вирус. Самият грипен вирус никога не е бил изолиран. Никога не е изолирана и генетичната му структура. Всичко, което е било направено, е да се мултиплицира генна структура, посредством биохимичния метод за размножаване.

Въз основа на тези изкуствено създадени генетични структури, които се представят като вирусни, се правят компютърни модели на протеини, а от тях се реконструира и образът на целия вирус. Това е всичко, но целият свят вярва, че вирусът може да се реконструира в лаборатория. Затова и не е чудно, че се предполага, че в Северна Корея

комунистите биха произвели грипен вирус дори по-опасен от H5N1,

според изявления на ЦРУ и на британските секретни служби MI6.

- Каква е целта на всичко това?
- Подобно на предполагаемия вирус на едрата шарка, който не бе открит, не бяха открити и оръжия за масово поразяване при Саддам, които бяха причината за втората война в Ирак. Сега още веднъж се твърди, че съществуват някои смъртоносни вируси и е очевидно кои всъщност са терористите и кои са самоубийствените атентатори - всички, които участват във вирус-паниката и допринасят за нея!

Разбира се, фармацевтичната индустрия е доволна от бизнеса с истерията около различните видове грип. Всеки, който чака фармацевтичната индустрия да направи нещо за доброто на хората, ще чака напразно. Всеки, който не се защитава, прави огромна грешка.

Маргарита Благоева/blitz.

Dr Robert Willner Injects "HIV" into himself on TV

Вирусът на СПИН не съществува [Видео]

ХИВ-СПИН измамата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!