Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вирусът на СПИН не съществува [Видео]

Почти 20 години ни набиват в главите за странната и опасна болест СПИН, която едва ли не унищожава човечеството. В последно време, въпреки спиновата пропаганда, все повече учени в света заявяват, че СПИН не съществува.

Западните глобалисти – икономисти и политици, са заинтересувани населението на земята да се намали и затова им е изгодно да поддържат гнусната лъжа и да нападат борците за истината.

Въпреки огромните суми, които Америка вложи, вирусът на СПИН, който да отговаря на приетите от вирусолозите стандарти, не съществува. Спиновата пропаганда се превръща във фанатична религия като тези от средновековието. Но броят на несъгласните с тази пропаганда расте. Учени, писатели и политически дейци постоянно нанасят удари по хранилката, наречена „борба със СПИН”.

Италианският учен Луиджи де Марчи посочи: „СПИН не е проблем на лекарите и вирусолозите, а лъженаучен тероризъм…”

Американският писател Джеймс Хоган нарича СПИН ерес, а създателите му – новите епископи.

Американският учен Питер Дюсберг – седемкратен лауреат на наградата на Държавния институт по здравеопазването, повече от десет години доказва на света, че СПИН не съществува, за което го дискредитират, оскърбяват, забраняват му да публикува трудовете си и да се появява по телевизията.

Президентът на Южноафриканската република Тамо Мбеки поддържа Дюсберг и го кани в страната си да работи, за да се противопостави на наглата намеса на Световната здравна организация, която твърди, че 20% от африканците са заразени с вируса на СПИН. Цифрата е измислена, а под нея се печелят огромни пари.

За „откриването” на СПИН САЩ похарчиха повече от 50 милиарда долара. Два милиарда годишно получава Центърът за профилактика и контрол на болестите, в офисите на който през 80-те години на ХХ век се роди СПИН.

През 1976 г. в същия център се роди новият вирус на „свинския грип”. Той получи огромни пари и започна поголовното ваксиниране. След като бяха ваксинирани 50 милиона американци, изведнъж стана ясно, че няма никакъв вирус, а ваксината създаде странични действия: тежки нервни разстройства и парализи. Правителството изплати около 100 милиона долара на пострадалите по съдебните дела. Провалилият се със „свинския грип” център се залови за СПИН (синдрома на придобития имунодефицит). Този термин беше въведен от американския лекар Готлиб през 1981 г., който наблюдавал наркоманите хомосексуалисти, които страдали от пневмония и имали поразена имунна система. Бързо-бързо създадоха вируса, който уж предизвиква СПИН, и го нарекоха „вируса на имунодефицита при човека”, създадоха технологията за тестване на имунодефицита и „процесът се задейства”. Започна масово „производство” на болни от СПИН, въпреки че с тестването не се открива вирусът, а само наличието в организма на имунни антитела, които като защитен механизъм се изработват при много болести, включитено при туберкулоза, грип, пневмония, след ваксини, преливането на кръв и пр. Откъде тогава се взе вирусът на СПИН? Антителата не са вирус!

Много честни учени в света изразиха възмущението си от това нагло шарлатанство. Те доказаха, че т.нар. вирус на СПИН не съществува.

Унгарският лекар Мак заяви, че „диагностиката” на СПИН не е основана на откриването на вируса, а на решението на Световната здравна организация да причисли към СПИН и симптоми като загубата на тегло, диарията и високата температура. Сега е ясно защо в Африка има толкова болни от СПИН. Хората там боледуват и умират от малария, туберкувоза и букет от болести, свързани с лошите санитарни условия, глада, горещия климат. А нас ни убеждават, че те боледуват и умират от СПИН и могат да се спасят само като употребяват презерватив. Т.е. не трябва да им изпращат храни и лекарства, не трябва да помагат на здравеопазването, не трябва да лекуват маларията и туберкулозата, а да им дадат милиони презервативи. С един удар се намалява раждаемостта и се увеличава броят на починалите от болестите, засилва се бедността, а Западът изглежда като благодетел. Световната здравна организация здраво се е вкопчила в тази хранилка и не иска да се откъсне от нея. Користни интереси на мощни бюрократични и комерчески структури и общите интереси на Запада са сплетени в едно цяло. СПИН е и контрол на обществото. На всеки човек може да бъде изфабрикувана тази диагноза, следва изолирането му, принудителното лечение и смърт. „Борбата със СПИН” аплодират производителите на презервативи и кампанията „против наркоманията”. Тази кампания натрапчиво внушава: боди се с чисти игли и ще избегнеш СПИН. Не трябва да си учен, за да разбереш, че това е глупост. Защото всеки наркотик, без всякакъв вирус, разрушава имунната система, ако искаш се боди със свръхстерилна игла.

Американската компания „Уелкамп” уж произвежда лекарството срещу СПИН, известно като „Ретровир”. Бизнесът й процъфтява. Препаратът е разработван още през 60-те или 70-те години на миналия век за борба с ракови болести. Но става ясно, че той убива по-бързо от рака и затова не е пуснат в продажба, тъй като е високотоксичен. Сега компанията решава да го използва срещу СПИН. Дюстерг твърди, че 50 хиляди души починали не от СПИН, а от приемането на „Ретровир”. Той убива всичките клетки, без да подбира – на първо място червата и костния мозък. Ученият твърди, че за 20 години в науката, медицинската промишленост и практическата медицина и най-важното – в политиката, е отгледан един огромен отрасъл, който се храни от СПИН.

Никой в научните среди не е виждал вируса на имунодефицита. Учени препоръчват след прекаран грип човек да не се проверява за СПИН, защото „задължително ще го открият” в организма му.

За фармакологичната мафия е изгодна истерията по повод СПИН, тъй като тя й помага да си напълни джобовете. Цялата истерия със СПИН още от самото начало е измислица, чиято цел е да получи поредната доза печалби. Много хора написаха книги и призоваха човечеството да отвори очите си за тази фалшификация. Онези, които умират, не умират от вируса на СПИН, а от изтощена имунна система, което се случва поради различни причини. Това са огромните дози антибиотици, наркотици и лекарства, които водят до пълното разрушение на имунната система на човека. Употребата на голямо количество лекарства доведе до един страшен факт – започнаха да се раждат деца с пълна или частична липса на имунитет. Тогава всяка инфекция се превръща в смъртоносна за човека със слаба имунна система, разрушена от лекарствата или антибиотиците. За това са виновни съвременните медицина и фармакологични концерни, които гонят големите печалби и са готови на всякаква измама, за да скрият следите на престъпленията си срещу човечеството и да не загубят печалбите си.

Но голямата лъжа за СПИН продължава да се тиражира от средствата за масова информация, които се финансират от почти бездънния джоб на фармакологичните чудовища. Те печелят на гърба на здравето на хората и не желаят те да бъдат здрави, както не е изгодно те да са здрави и за днешните лекари, за които най-добрият пациент е вечният болен.

Л. Бехтерева /rasper-bg.com/

Dr Robert Willner Injects "HIV" into himself on TV

Nobel Prize Winner Challenges The Myths About Aids

Д-р Щефан Ланка: Лекарите са убили повече хора от всички войни! [Видео]

ХИВ-СПИН измамата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!