Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смут в Интернет: „Педераст“ в помагало за първи клас!

Как се пише думичката „педераст” – това е обяснено в помагало по български език за първи клас - споделят възмутени родители и експерти  в Интернет и социалните мрежи.

Учебното помагало е раздадено на малчуганите в училище, за да се научат на правилното изписване на думи като „педераст“, „стриптийз“ и „дашен“. Историята нашумява във Фейсбук, където родителите изразиха потреса си от съдържанието на въпростното помагало, което се нарича „Лесен правипис. Учебно помагало за малки и големи“ с авторски колектив - Неда Милева и доц. Лиляна Василева.

Явно думи, които е важно да знае всеки първокласник според авторите са: педераст, тъпанар, стриптийз, хип-хоп, ноу-хау...

Колективът на изданието е включил много технически и политически термини, които вероятно смята, че ще са от полза на първокласниците, а именно: структуроопределящ, луминисценция, бранденбургски, префасонирам и множество други.

На първата страница на въпросното помогало е упоменато, че „Тази книжка е, както за първокласниците, така и за техните батковци, каки, майки и бащи, та дори и дядовци и баби“. Е, това обяснява думички като стриптийз и педераст...

Помагалото „Лесен правопис“ е раздадено с цел да се помогне на децата да пишат правилно, като то съдържа кратък речник на най-често грешените думи в българския език.

Помагалото е раздадено на децата през септември със съдействието на Cartoon Network и партньорството на Столична община!

цялата корица:

http://www.lentata.com/page_6229.html

ПОРНО! УЧЕБНИК от 5 до 8 клас учи децата на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия

Сeксуалният комунизъм в съвременна демократична Eвропа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!