Следвайте "Буднаера" в Телеграм

1kam1.eu

ПОРНО! УЧЕБНИК от 5 до 8 клас учи децата на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

• Роден учебник, по който и в момента се учи в българските училища представлява "чиста проба детско порно", алармират скандализирани родители!

• Той е за ученици от 5 до 8 клас.

• Потресени майки и бащи сезират Сотир Цацаров!

Детско порно!

Това представлява учебникът, твърдят родителите.

Една от темите е посветена на сексуалните фантазии.

В това занимание, предвидено за 90 минути, деца от 6 клас със затворени очи трябва да слушат музиката и да изградят еротични ситуации.

След това всеки споделя фантазиите си с избран партньор.

Следва групово обсъждане - какви са най-честите ми сексуални фантазии, с кого, къде и какво си представям, че правя и др.

В други занимания пък родители прозряха подтикване към хомосексуализъм и дори към проституция.

На стр. 137 авторката на текста на "Сесия "Изясняване на ценности" към тема "Моята личност", изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца "Приказката за момичето и корабния дърводелец".

В тази "приказка" може да се прочете: "Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): "Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец".

В друго занимание пък е предвидено водещият да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност, като те трябва да влязат в различни роли: на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на лесбийка на 30 години, омъжена, но нещастна в брака си.

На малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, но поддържа сексуални връзки и с двата пола, на транссексуален, който демонстративно се облича като секси дама и обмисля хирургическа промяна на гениталиите...

Срещу учебното помагало вече е пусната жалба до главния прокурор на републиката Сотир Цацаров.

Според подалите сигнала, авторите на книгата директно и напълно съзнателно чрез съставените от тях текстове в ръководството подбуждат "към извършване на тежки развратни престъпления".

Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия

В забързаната към пъкъла Европа, в учебната програма са влючени задължителни порноуроци. Как абсурдността се превръща в норма? Защо обществото позволява това да стане възможно?...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!