Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От първата МИС България до последната МИСИС. Открийте разликите!

Бранимира Антонова, Анита Мейзер
Бранимира Антонова и Анита Мейзер

В последно време в Интернет пространството се разпространяват снимки на първата МИС БЪЛГАРИЯ. Бранимира Антонова е името на красивата жена от черно-белите снимки, която печели конкурса през далечната 1967г.

Тя е не просто първата, а и единствената социалистическа носителка на титлата „Мис България“.

Бранимира Антонова

Избрана е във времена, в които днешните миски едва ли могат да си предатавят да живеят. Години без екстеншъни, хиалурон, изкуствени цици и много, много грим.

Тогава силният грим е бил просто очна линия, стилна прическа - небрежно повдигната коса, а наградният фонд за победителките не е включвал лъскави коли и ваучери за пластични интервенции. Вероятно на тогавашните участнички не им се и налагало да се подлагат на такива. Така е било преди 47 години.

2014г. Днес има десетки конкурси за красота и сексапил, а самият конкурс „Мис България” е някъде на дъното – тотално обезличен. След като Пенка - КЪРИБСКОТО тяло беше сред участничките му, нивото на някогашния престижен и единствен конкурс за красота очевидно се срина напълно.

Но! Все още има Мисис България, Вип модел на България, Топ модел на България, Мис Студентски град, Плеймейт, Мис най-секси дупе, Мис най-красив бюст и т.н. и т.н.

Явяват се стотици кандидатки в битка за някоя от тези титли и награда - някой лев, пластична операция или кола. Цената на красотата, ако може да се нарече така, в днешно време е сведена до титла и награда. От жени като Бранимира няма и следа. За тях ще си спомняме с носталгия.

Днес е времето на Мис Джуки и Анита Мейзер.

Анита Мейзер

Вярно, че красотата е субективна, но всички имаме очи и някак си лентата с името на БЪЛГАРИЯ, където уж „са едни от най-красивите жени” не стои добре на всекиго. Не всяка е достойна да носи на гърдите си „БЪЛГАРИЯ”, още повече между две силиконови кълба, които напират да се покажат .

И МИС-ките са ни като държавата - деградират. Те са само парченце от огледалото на обществото ни. /lentata.com/

Ослепителна блондинка от Беларус е Мисис Свят 2014, нашата Анита липсва в челото

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!