Ослепителна блондинка от Беларус е Мисис Свят 2014, нашата Анита липсва в челото

Младата Ванга - Наталия Николаева от Севастопол, е четвърта в престижната класация

Представителката на Беларус Марина Алексейчик победи в конкурса „Мисис Свят 2014“, чийто финал се проведе в американския щат Мериленд. На второ място се класира представителката на ЮАР, на трето – тази на Перу, предаде ТАСС. За нашата участничка Анита Мейзер липсва официална информация на кое место е сред 35-те участнички.

Все пак има и някаква едва доловима българска следа в световния конкурс за красота на омъжени дами. На четвърто място се нареди „Мисис Севастопол“ – едната от двете представителки на Русия тази година. Наталия Николаева, която, докато не беше омъжена, участва в конкурса "Мис Вселена" през 2005 г., днес е известна актриса. Тя изигра ролята на младата Ванга в нашумялата многосерийната руска тв сага "Вангелия".


нашата участничка Анита Мейзер

Участничките първо се представиха в национални носии или друго облекло, което говори за националната им принадлежност.

Програмата за вечерта се състоеше от няколко части. В началото участничките изпълниха ритмичен танц, облечени в жакети и с бастунчета. След това те се представиха в бански костюми и вечерни рокли.

В конкурса участват омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави и работят за благотворителни каузи. Тази година за финала в Мериленд пристигнаха 35 участнички.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!