Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пол Крейг Робъртс: „САЩ вече нямат златен резерв“

Пол Крейг Робъртс

Пол Крейг Робъртс, бивш съветник на министъра на финансите на САЩ, заяви, че след 2011 г., САЩ са изчерпали целия си резерв от злато. Освен това, Фед е използвал злато и на други страни, включително и Германия.

В интервю, Робъртс коментира отказа на САЩ да върнат на Гермния нейните златни резерви.

„Очевидно това означава, че САЩ нямат никакви злато и те не могат да го върнат – което принуди германците да приемат този факт, и да не искат връщането му. САЩ са наредили на своите марионетки да млъкнат и да обявят , че са се отказали. Може би някой е подкупен или е получил някакви преференции.

Така или иначе исканията на германците за връщането на злато са прекратени, защото те не могат да бъдат изпълнени. Нито една от страните, съхраняващи злато във Фед няма да го получите. На пазара за злато отдавна се подозираше, че Фед е използвал всички налични резерви за сваляне на цените предишни години. Ключова е 2011 г., когато цената на златото се повиши до $ 1900 за тройунция. Тогава САЩ изчерпаха своите златни резерви и тези на страните, които са го поверили за съхранение.

По този начин те защитиха долара по време на старта на QE – чрез продажби на златни фючърси. А сега аз мисля, че запаси от злато американското правителство вече няма“.

http://telegraf.vesti.lv/news/amerikanskii-ekonomist-zolotogo-rezerva-u-ssha-bolyshe-net

http://analizator.eu/archives/6719

Златния резерв на Украйна излетял за САЩ

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БОГАТА СТРАНА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ - но дали това е за добро?

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!