Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращо твърдение: MH370 свален от китайци - Китай и Русия държат Обама в шах?

Susan Duclos owns/writes Wake up America

Заглавието, взето от видеото по-долу, рожба на Западна журналистика, е скандално, но както показва самото видео, то не е по-скандално от многото първоначални истории, казани по света за мистериозно изчезналия малайзийски полет MH370 с 239-те души на борда.

Списъкът е немалък:

• първо ни беше казано, че е имало проблеми с двигателя и самолетът се е разбил;

• после, иранци са отвлекли MH370;

• самолетът е летял твърде високо и всички са припаднали, след което се е разбил;

• самолетът е летял твърде ниско, избягвайки радарите;

• пилотът е бил политически фанатик и го е разбил нарочно;

• пилотът е бил обезумял, поради любовна афера;

• полетът е продължил седем часа след прекъсване на всички комуникации, без да бъде засечен на радара!

След това се опитаха да ни накарат да повярваме, че полетът е успял да стигне до Диего Гарсия, разполагащ с една от най-сложните и модерни технологии за проследяване, само за да се разбие в Индийския океан, без дори да бъде забелязан.

Всички тези истории, съобщени в репортажите и след това отречени, правят разказаното от разузнавателния експерт Майкъл Шримптън малко по-малко "шокиращо". Той твърди, че не само MH370 е свален с ракета от група китайски националисти от комунистическата партия, но и че сателитите на NSA всъщност са проследили въпросната ракета, и че Русия и Китай шантажират Обама да мълчи.

Малайзийският самолет трябваше да изчезне, за да се спаси китайското Политбюро?

Сега може да се съобщи, че елементи на китайската армия са настроени да обезглавят китайското правителство, или тяхното Политбюро, писа Tom Heneghan (International Intelligence Expert)...

Във видеото по-долу Шримптън твърди, че уисълблоърът от NSA Едуард Сноудън се е добрал до документи, доказващи, че получените от ЦРУ ДНК-резултати на Барак Обама не съвпадат с тези на неговите баба и дядо, като тази информация е предадена на Русия и се използва от тях и техните съюзници, включително китайците, за контрол над Барак Обама. /beforeitsnews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!