Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Малайзийският самолет трябваше да изчезне, за да се спаси китайското Политбюро?

Сега може да се съобщи, че елементи на китайската армия са настроени да обезглавят китайското правителство, или тяхното Политбюро, писа Tom Heneghan (International Intelligence Expert)...


Елементи на китайската армия имат доказателства, свързващи настоящото китайско комунистическо Политбюро с голяма финансова Понци схема, включваща Централната банка на Япония, Федералния резерв на САЩ и Европейската централна банка (ЕЦБ).

Сегашното китайско Политбюро е жертвало средства от китайския национален резерв ​​(с помощта на подставено лице на ЦРУ с лична сметка на името на Hampton Lampoon с линк към HSBC Hong Kong).

Настоящото китайско Политбюро е откраднало огромни суми в сътрудничество с Централната банка на Япония и американвския банков гигант JPMorgan посредством манипулация на японската йена и китайския юан, за да се поддържа ликвидността на еврото на Deutsche Bank и ЕЦБ.

ПС. Сега можем да докладваме, че малайзийският самолет, имащ за крайна дестинация Пекин, се е обърнал и всъщност се е приземил в Индия. Героичният виетнамски въздушен контрол и техните ВВС са комуникирали директно с мистериозния полет от Малайзия и са им казали, че ако не се обърнат китайските ВВС ще стрелят по самолета и ще го свалят.

ФАКТ: Неотдавнашният опит на китайското Политбюро, новинарската кабелна мрежа CNN и американската NSA да изнесат дезинформация, известна още като неистински доказателства за малайзийския полет завършил в Китайско море, потвърждава, че китайското Политбюро и американската NSA са се готвели да стрелят по малайзийския самолет във въздуха и да извършат голям геноцид.

Сега можем да разкрием, че трима (3) членове от най-високо ниво на китайската армия са били в самолета на път за Пекин.

ФАКТ: Когато малайзийският самолет едностранно изключва своите транспондери, това е опит на малайзийски пилот в самолета да го прикрие от китайските радари и съответно да защити пътниците от престъпното, нечестиво, контролирано от световни банки китайско правителство.

Трябва също да се отбележи, че в деня 11.09 [...] транспондерите на излитащия от Бостън полет също са били изключени, след което самолетът е пренасочен към Нова Скотия, Канада. Това позволява впоследствие да бъдат използвани "американско-канадските Red-Blue War игри" като прикритие, за да се издаде заповед от американските военни, и по-точно от Чейни, да се позволи използването на скаларна технология и холограми за атака на Световния търговски център.

Тази информация бе потвърдена за мен от служители на канадските военовъздушни сили и от бившия токшоу домакин в Торонто, Канада, и бивш канадски военовъздушен пилот Nelson Thall, известен още като Lenny Bloom.[...]

ППС. Китайската икономика, която сега е в масивна депресия, благодарение на връзката й с престъпни американски, европейски и японски банки, я очаква тотален срив, тъй като масивната престъпна Понци банкова схема на САЩ и ЕС  е напълно изложена.

ПППС. До момента, руският президент Владимир Путин е казал на Джон Кери, че в никакъв случай няма да толерира използването на Понци схеми от украински и унгарски банки, за да се атакува руската рубла с цел "спасяване" на деривативното участие на финансовия терорист Джордж Сорос в Deutsche Bank. [...]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!