Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адвокати задържани в Китай за опит да освободят Фалун Гонг практикуващи


Китайските адвокати за правата на човека (л-д) Jiang Tianyong, Tang Jitian, Wang Cheng, and Zhang Junjie пред център за промиване на мозъци преди арестуването им. Те са още в ареста. (С любезното съдействие на адвокатите)

Четирима видни адвокати за правата на човека са били задържани в петък в Китай заради опит за освобождаване на практикуващи Фалун Гонг от център за промиване на мозъци.

След като преследването на Фалун Гонг започва през 1999 г., китайските власти го нападат с негативни етикети, за да подбуждат омраза. През 1990-те години практиката е изключително популярна, печелейки 70 милиона практикуващи със своите бавни упражнения и морални принципи на истинност, доброта и търпение.

Четиримата адвокати са били отведени от над 10 служители по сигурността един ден преди да заведат дело срещу прокуратурата в Jiansanjiang за незаконно задържане на практикуващите в център за промиване на мозъци Qinglongshan, който е черен затвор, представящ се за Бюро по земята в Heilongjiang. Това е третият път, когато адвокатите и членове на семействата на задържаните отиват ​​до центъра за промиване на мозъци, в опит да освободят практикуващите. Това извънсъдебно място работи без никакъв надзор и се намира зад местното Бюро за обществена сигурност.

В отговор на отвличането на адвокатите над 100 адвокати и стотици загрижени граждани са публикували изявление, осъждащо задържането им, което се разпространява в интернет.

С адвокати за правата на човека, които се занимават с дела на Фалун Гонг практикуващи,  се отнасят по същия начин, по който с привържениците на практиката, твърди адвокатът Li Fangping.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Мишел Обама гордо и диво развява червеното знаме на китайския комунизъм

Земята на ужасяващите човешки права, преследването на християни, Фалун Гонг и демоничната политика за едно дете, която убива бебета от женски пол...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!