Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Негативизмът заложен ежедневно в джобовете на българина! (Доказателства)

bezcenzura.bg

Преди няколко седмици читател на БЕЗ ЦЕНЗУРА ни разкри скандални подробности около символите на българските банкоти.

Банктотите, с които се разплащаме всеки ден и ползваме в ежедневието купувайки си всичко необходимо за битието се оказва, че носят нещастие и отрицателна енергия според читател на БезЦензура.bg, който първо пред репортер на информационната ни агенция разказа за интересните символи, които носят нещастие според него.

Ето и снимки:

ss-stef

1. На лицевата част на банкнотата от 20лева сме отбелязали масонското ръкостискане с палец отгоре в чийто символ има забито копие.

2. Отново на лицевата част на банкнотата от 20лева сме отбелязали три копия забити в ахилесовата пета на лъва, който е символът от ГЕРБ-ът на Република България.

3. На гърба на банкнотата от 20лева имаме лъв и ОТНОВО копие забито в гърба му!

4. Отново на гърба около центъра на банкнотата от 20лева ОТНОВО има копие! Този път е забито във входа на Парламента ни. Храма където си пишат законите на държавата!

5. Още едно копие в надписа над Парламента и в надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“

6. Отново на гърба на банкнотата от 20лева в долният десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!

Ето още една снимка:

gallery.310

1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна защото дясната ръка придъжа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват като пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.

falcifoicinhas

2. Следващото, на което Ви обръщаме внимание е дясната фигура. Тя отново е бременна е без лице и изразява СМЪРТТА! Пред лицето й се появява СЪРП, който вероятно Ви е познат предмет от повечето филми на ужасите в момент на убийство.

3. Завършваме с символа долу! Той е характерен за ОПЕЛО и е символ на СМЪРТ! Този символ все едно опява смърта в миналия символ.

Тук оставяме на БНБ и компетентните органи да дадат обяснение по случая!

Случайност или накърняване достойнството и символите на Република България?!?

...

Американският долар за сравнение:

/2013-03/2013-07-14_04.html

Масонско символи в герба на Съветския съюз и банкнотата от един долар

В кой Бог? Америка официално е християнска страна. Но няма нито един християнски символ на еднодоларовата банкнота. Даже кръстът липсва. Но навсякъде властва нещастното за простите хора число 13. Не е ли странно това?...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!