Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВЯРАТА В БОГА И СЛУЖБАТА НА САТАНАТА

В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ОБОЖАВАТ СЕКСА С 5-ГОДИШНИ ДЕЦА

lyubomircholakov.blog.bg

В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ОБОЖАВАТ СЕКСА С 5-ГОДИШНИ ДЕЦА

"Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича, защото е игра, една еротично-маниакална игра".

Тези шокиращи признания направи политикът от партията на Зелените Даниел Кон-Бендит, който е важна фигура в Европейския парламент.

lyubomircholakov.blog.bg

Кое може да е по-сериозно доказателство за моралната криза на човешкия социум, ако не загубата на способността си да се самовъзпроизвежда? А днес практически нито една развита страна вече не може да се самовъзпроизвежда, даже с помощта на миграцията. Без ценностите, заложени в християнството и другите световни религии, без морала и нравствеността, които са се формирали хиляди години, хората неизбежно ще загубят човешкото си достойнство. И ние смятаме за естествено и правилно да защитаваме тези ценности. Трябва да се уважава правото на всяко малцинство да бъде различно, но също така и правото на мнозинството не бива да се поставя под съмнение. Обаче ние виждаме опити под различни форми да се възроди еднополюсния, унифициран модел на света, да се размие института на международното право и националния суверенитет. На такъв еднополюсен, унифициран свят не са необходими суверенни държави – на него са му нужни васали. В исторически смисъл това е отказ от собственото лице, от даденото ни от Бога, от природата, многообразие на света.

Владимир Путин

18 септември,

Превод: Любомир Чолаков

Dr. Duke Pesta on Common Core and the Shocking Sexual Education Standards

Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия

В забързаната към пъкъла Европа, в учебната програма са влючени задължителни порноуроци. Как абсурдността се превръща в норма? Защо обществото позволява това да стане възможно?...

ПОРНО! УЧЕБНИК от 5 до 8 клас учи децата на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

Роден учебник, по който и в момента се учи в българските училища представлява "чиста проба детско порно", алармират скандализирани родители!...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!