Следвайте "Буднаера" в Телеграм

otizvora.com

10 странни неща, които някои учени подготвят за бъдещето

IQ, флуор, деца, училище

Това, което „науката“, движена от корпоративни интереси, си е наумила за бъдещето на човечеството, е доста по-различно от утопичния пейзаж, обрисуван от средствата за масова информация. Ако вярваме на масмедиите, които също служат на корпорациите (и са тяхна собственост), науката е „винаги добра“ за хората. Научните открития непременно са „напредъци“ или „постижения“, а никога не са „пречки“ или „заплахи“ дори когато много от тях са доказано катастрофални за човечеството (например атомните бомби или ГМО).

Въпреки че чистата наука е необходим компонент за всяка една цивилизация, която иска да разшири разбирането си за вселената, това, което виждаме да преобладава в днешно време, не е чиста наука, ами е псевдонаука, обслужваща корпоративни интереси, чиято единствена цел не е да разширява разбиранията на хората, а да увеличава печалбите на корпорациите. Заедно с тази корпоративно угодна наука се задава и една цяла нова ера от наистина страховити технологии, които скоро могат да станат реалност в нашия свят.

Тук съм изброил 10 бъдещи технологии, които могат да се използват, за да ограбят свободата ви и да ви превърнат в пълни роби на корпоративните господари и разните глобалисти във властта. И всичко това ще бъде класифицирано като „наука“.

#1
Отглеждане на човешки органи в генетично модифицирани патентовани прасета

Нуждаеш се от смяна на сърце или бял дроб? Нямаш проблеми, приятел! „Монсанто“ ще ти отгледа съвсем нов орган, като за целта ще използва специален генно модифициран хибриден вид прасета (патентът се очаква), които се отхранват с животинска храна, произведена от ГМО. Тези животни са предназначени за отглеждане на органи още приживе, за да се опазят органите „свежи“. С вашата правителствено одобрена и здравно финансирана трансплантация ще се заемат най-елитните американски клиники, които дори и днес са здраво нагазили в черния пазар на трафика с органи и нелегални трансплантации.

#2
Поведенчески ваксини настройват мозъка да елиминират всеки порив към несъгласие

Неподчинението – казват някои псевдоучени – било болест! А "лечението" за тази болест (която даже си има и официално име: опозиционно-предизвикателно разстройство) ще бъде нова "ваксина", която биологически ще препрограмира мозъка ви, за да ви направи по-възприемчиви към чужд контрол. Тя ще бъде наречена "ваксина на поведението", макар че по същество представлява една химическа лоботомия. Тази технология ще бъде крайъгълен камък за създаването на глобална полицейска държава, която няма да толерира независимото мислене и критичните мисли от всякакъв вид – особено тези, които са насочени срещу самата власт.

#3
Централизирано дистанционно наблюдение на всички здравни статистики и жизнени показатели от полицейската власт

Мислите ли, че здравните ви картони са ваша лична собственост и се пазят в тайна? Да, ама не: Дори сега американското правителство поддържа тайна централизирана кръвна банка с кръвта на бебета, взета още при раждането им. В близко бъдеще на гражданите ще бъдат имплантирани чипове, които да наблюдават биологичните им показатели и в реално време да предават на властите данни за пулса ви, дишането и наличието на определени химикали в кръвта ви, например наркотици или някакви легални лекарства. Тези лекарства често имат същия химичен състав като наркотиците, но се продават официално като "медикаменти".

Чиповете ще се използват, за да контролират дали хората са си изпили хапчетата. Могат да се използват и за идентифициране и арестуване на онези, които са си позволили да пият някое хапче, което не им е било предписано. Но основната цел на тези чипове ще бъде да следят нивата на основните хранителни вещества и най-вече да гарантират, че никой няма да може да достигне необходимото количество, да речем, на витамин D, който има твърде "нежеланото" действие да подобрява мисленето и разсъдъчната способност.

Под научната диктатура у онези хора, превърнати в овце, ще бъде поддържана хроничната липса на важни хранителни вещества – така те ще бъдат по-лесно манипулирани и управлявани. Естествено всичко това ще се продаде на широката публика като „загриженост“ на властите за сигурността на населението. Ще обявят: „Големите количества витамин D са опасни за здравето!“ След това ще определят „препоръчителни“ количества, които ще са твърде далеч от прага на пробуждане на разсъдъчните способности и които ще гарантират умствения сту?пор на хората през целия им живот, контролиран от държавата.

#4
Пълна тайна за съдържанието, начина на производство и произхода на храните

Колкото повече боклуци (от рода на ГМО) навлизат в хранителната промишленост, толкова по-усилени ще бъдат и опитите на производителите да прикриват химическите съставки в храните и да заменят имената на опасно звучащите химикали с далеч по-благозвучни наименования. Асоциацията на преработвателите на царевица вече се опитва да смени термина "високофруктозен царевичен сироп" на "царевична захар". Аспартамът сега се нарича "аминосуит", а пък "мононатриевият глутамат" (Е621) вече е "екстракт от мая" или "квасна гъба на прах".

Но нещата са на път да станат и много по-зле, защото псевдонауката все повече се усъвършенства в специалитета си: измамите. Така например скоро може да видим консерванта натриев бензоат прекръстен на нещо като "освежаващи кристали". Терминът "изкуствено оцветен", да речем, може да се заменени с "подсилен с красиви цветове", и т.н. На всичкото отгоре хранителната промишленост иска да скрие, освен съдържанието, откъде идват храните и как точно са произведени, защото тези три неща са все лоши новини за вашето здраве.

#5
Пълно криминализиране на домашно произведените храни и лечебни средства, което ще принуди хората да разчитат единствено и само на фабричното производство

Докато сме на тема храна, нека ви кажа, че корумпираните „учени“ скоро ще обявят, че ако си произвеждате сами храната, това е изключително опасно занимание – защото е възможно да отгледате e.coli в собствената си градина. С това абсурдно твърдение домашното отглеждане на зеленчуци ще бъде напълно забранено на много места, а ако все пак случайно се осмелите да си отгледате тайно собствени домати, ще бъдете арестувани и вкарани в затвора точно както се постъпва и с трафикантите на хероин.

Това се прави с цел населението да стане напълно зависимо от централизираното фабрично производство на храни, както е вече зависимо от централизираното производство на електроенергия и от централизираната преработка на изкопаеми горива. Естествено всичко това ще бъде оправдано с помощта на „учените“, които ще твърдят, че фабричното производство на храни е много „по-безопасно за вас“, защото в заводите всичко е „пастьоризирано“, „безрадиационно“ и „неопушено“.

#6
Глобални пандемии и биологични оръжия, които ще се разпространяват чрез сезонните противогрипни ваксини

Макар по начало ваксините да са били създадени с идеята да пазят хората от болести [Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие], от доста време насам те се планират и използват като биологични оръжия, разпространяващи болести. Това е и причина хората, които се разболяват от грип зимно време, да са същите, които се ваксинират редовно. В близко бъдеще, когато глобалистите преценят, че човешката популация е надхвърлила "лимита", ще станем живи свидетели на вирус, който "контролира популацията" и ще действа точно чрез ваксините. Появата му ще е съпроводена от рекламна кампания, която ще предлага даже пари на хората, за да се ваксинират ("Ваксинирай се против грип – спечели $25!")

Целият този план, разбира се, не е нищо повече от мярка за "контрол на популацията" и ще се приложи, за да елиминират хората с нисък коефициент на интелигентност – онези, които са достатъчно глупави, за да се подложат доброволно на инжекция с биологично оръжие, което е пакетирано и продавано като "ваксина". Глобалистите вярват, че тази програма за евгеника ефективно ще освободи човечеството от "расата на глупавите". Тук човешките мъки и страдания, които ще причини тази програма, нямат никакво значение.

#7
Пълен контрол върху размножаването ви и генетичните характеристики на вашето потомство

При полицейската „научна“ държава ще бъде невъзможно да се сношавате с човек по ваш избор и да създавате произволно потомство. Размножаването ще бъде внимателно регулирано посредством лицензиране и контрол, който да гарантира, че няма да се получат неочаквани резултати. Преди да има дете, всеки потенциален родител ще трябва да кандидатства пред властите за получаване на „разрешително за възпроизводство“. Но такъв човек вече ще трябва да има генетично-когнитивно досие и ако не се придържа към определения „размножителен статус“ (тоест ако има дете в произволно време, от лично избран партньор или „излишно дете“ – бел. Стопанина), го очаква затвор.

На хората, които показват склонност към бунтове и си позволяват да говорят против властта, ще бъде отказана „привилегията“ да се възпроизвеждат. Само на най-покорните, белокожите и праволинейно мислещите роби ще им разрешават да се размножават. И те с удоволствие ще го правят, за да създават нови бебета, които после ще оставят за отглеждане от властта и за възпитание в покорно робство.

(Бел. Стопанина: Случайно или не, в тази точка авторът Майк Адамс описва едно вероятно бъдеще, което се разкри и на мен в този окултен експеримент. Но нещата могат да стигнат много по-надалеч, да станат толкова по-злостни, че описанието им просто ще ги направи невероятни в нашето съвремие. Само едно ще кажа: Почитаемият Адамс едва минава по повърхността на черната евгеника и нейните социални планове.)

#8
Безжични мозъчни импланти, позволяващи дистанционно управление и превръщането на тълпи от хора в стадо кротки агънца

Бъдещето на „науката“ ще включва всякакви видове електроника, имплантирана в човешкото тяло. Най-разпространени ще бъдат „омиротворяващите чипове“, които ще се наложат паралелно с „паричните чипове“ – хората ще плащат за всичко с тях. Използването на пари в брой ще бъде незаконно и ще се репресира като „терористична дейност“.

„Омиротворяващите чипове“ ще се активират дистанционно от властите посредством излъчвания от предавателни кули или с помощта на ръчни устройства, с каквито ще бъдат снабдени служителите на реда. По този начин за нула време ще „омиротворяват“ огромни тълпи от протестиращи хора или бунтовници. „Студентите протестират отново за свобода на словото!“ – Така ли? Я активирайте „омиротворяващите чипове“ и те отново ще се подчинят на властите, поне за известно време. Също така, ако революционери маршируват към столицата и искат да свалят правителството от власт – активирайте чиповете и тираничната ви диктатура ще бъде спокойна!

Такива чипове могат да се използват и за „развълнуване“ на хората тогава, когато това е политически изгодно. Например, когато някой нов терорист атакува американците на американска земя, тогава „развълнуващите чипове“ могат да се активират сред населението и целият народ да се вдигне и да иска война срещу тероризма! (Естествено това важи и в случаите на терористични атаки, извършени от местните власти и приписани на друг извършител.)

#9
Генно инженерство и отглеждане на покорни супервойници

В далечното бъдеще войниците на бойното поле ще бъдат хуманоидни роботи, екипирани с огнестрелни ръце и бронирани тела. Представете си Терминатора T-1000 от онзи филм! За такива роботи, разбира се, е още рано да се говори – с всичките им сложни движения, автоматично задействане, зрително разпознаване и изкуствен интелект. Междувременно обаче най-мощните страни в света ще дават пари, за да отглеждат при пълна секретност генетично модифицирани супервойници, които ще се раждат, отглеждат и тренират да бъдат възможно най-роботизирани.

Тези супервойници ще бъдат генетично програмирани да имат върхови физически показатели (високо съдържание на кислород в кръвта, големи размери на тялото и т.н.), комбинирани с малки мозъци, способни да обработват само толкова информация, колкото да се подчиняват на заповедите, но не и да ги оспорват. Те ще бъдат екипирани и с многобройни електронни импланти, които ще ги правят повече роботи, отколкото хора. Ще имат например импланти, подобряващи зрението, които ще включват GPS устройство, свързано директно с мозъка им, аудиосистема в ушите и устройство за разпръскване на обезболяващи медикаменти в кръвта, за да могат войниците да продължават да се бият дори и след като са ранени.

#10
Електромагнитно активиране на метали и наночастици, предварително инжектирани чрез ваксините

Ето нещо ново, за което хората не се замислят: Освен като биологично оръжие, ваксините могат да се използват и за инжектиране на нанокристали, резониращи на определени честоти, точно както и радиоприемниците. Тези наночастици могат да се спотайват „приспани“ в телата на хората години наред и дори десетилетия, но в определен момент властниците могат да пуснат „пробуждащия“ радиосигнал. Този радиосигнал ще бъде с определена дължина на вълната, ще резонира с наночастиците в човешките тела и ще ги „събуди“.

Резултатите могат да са всякакви – масова лудост, масови изблици на агресия (бунтове и други) или просто десетки милиони души ще паднат и ще умрат на място без никаква видима причина. Всички тези резултати, които ще са предварително известни на властите, ще се използват по подходящ начин, за да се лансира поредната нова история за „терористична атака“, която ще се използва за налагането на нови, още по-строги правителствени мерки за контрол на населението.

Всичко това може да бъде направено „в името на науката“

Запомнете, че тези 10 точки са възможни бъдещи технологии, които служат за пример как може да се злоупотребява с науката, за да се обслужват интересите на тиранични правителства и корумпирани технократи. За щастие, тези 10 примера все още не са станали реалност, но по някои от тези технологии вече се работи усилено и е напълно възможно да ги видим реализирани още в следващите няколко години.

Истинската наука има важна роля в обществото, но аз вярвам, че науката трябва да защитава интересите на хората, а не на егоистите, управляващи глобалните корпорации и националните правителства. Когато, вместо да освобождава, науката се използва като поробващо средство над хората и за власт, това е нарушение на един от най-основните принципи във вселената: Само чрез свободата (свобода на идеите, въпросите и дискусиите) може да се стигне до истинско разбиране на нашата вселена.

Natural News поздравява всички учени, които се трудят за напредъка на човешката цивилизация, без да служат на злите корпорации, употребяващи науката за егоистичните си престъпни цели.

* * *

Автор: Майк Адамс

Превод: Захария Манова

Източник: Natural News

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!