Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ванга: Гунди е убит!

Пророчицата казала това на майката на футболиста

В месеците след ужасяващата катастрофа при прохода Витиня родителите на Георги Аспарухов-Гунди не намират покой и си уреждат няколко срещи с баба Ванга.

Нещата, които научават, са наистина покъртителни. Всичко това се е пазило години наред в дълбока семейна тайна, която за първи път излиза наяве сега – пише „България днес”.

Гунди отказал да доносничи!

Над 150 хиляди души изпратили Гунди и Котков. Тодор Живков бил бесен на голямата тълпа

Разкрива го една от близките родственички на Гунди, която пожелала анонимност.

„Гунди действително беше убит. Катастрофата е планирана много добре. Няма нищо случайно. Не си мислете, че този ЗИЛ е излязъл на средата на платното просто ей така” – твърди роднината на Гунди.

Шофьорът на камиона Илия Цветков също е избран много внимателно. Оказва се, че преди това той е убил човек в друг нещастен инцидент на пътя. За да отърве затвора, се съгласява да изпълни „мократа поръчка” на тогавашната власт.

До последно обаче не е знаел, че трябва да погуби футболистите на „Левски” Гунди и Котков. Оттогава бай Илия живее години наред в кошмари, страх от отмъщение и изолация от света. Умира преди няколко години, а последните си дни прекарва, скрит в Самоков – отбелязва изданието.

Роднината на Гунди твърди още, че катастрофата е записана на видео и лентата се пази някъде в Пловдив. Щом инцидентът е записан с камера, значи се е знаело предварително за него – твърди още източникът.

"Цитатите са взети от моята книга "Ванга", издадена от издателство "Български писател", 1989,допечатки 1990 г./ общ тираж над 350 000/"
Красимира Стоянова- племеница на Ванга.

BIG AL .....

Беше в началото на лятото ..Слънчев ден - денят за поклонението на Герена. Жестоката катастрофа, преди няколко дни, е сложила край на живота им. София, през този ден спря да работи.. Никой не беше разрешил това, но и никой не се интересуваше от разрешението на БКП. Огромни потоци от хора, пеша, с тролея и коли тръгнаха към стадиона. Трябваше да изнесат ковчезите на Гунди и Котков - за поклонение. Но милиционерите се уплашиха.. Целият стадион вътре- и зеленото игрище беше почерняло от хора.. Отвън непрекъснато прииждаха нови - всякакви, софиянци и хора от провинцията.. Отвън, около стадиона с образува многохиляден кордон - няколкодесетки метра широк.. Вътре - нямаше място и за игла.. Отвън хората не знаеха и искаха да влязат.. За първи път, поне публично - властта се псуваше ..Множеството нарастваше ..Не посмяха да изнесат ковчезите и тайно , без да се обяви - шествието тръгна пеша към гробищата ..Хората вътре в стадиона не знаеха - за тръгването.. Оградите - дъсчени , мрежи и дори тухлени - по кварталните улици - падаха под напора на хората ..Никога не бях виждал толкова много хора, тъжни и мрачни, много с насълзени очи.. Огромно, няколко километрово шествие се запъти към Орландовци.. Тук-там, милиционерите се опитваха нещо да командват Бяха пометени, смачкани от народа ..напсувани - се скриха .. Никога властта на комунистите не е била по- ИЗПЛАШЕНА, дотогава- до този ден.. По-късно Тошо уволни Солаков- вътрешния си министър, че не се справил с положението... После, много софиянци си говорехме..: ТОГАВА само някой да беше ИЗВИКАЛ : "МАМКА ИМ, УБИХА ГО""!!!! Само да беше извикал някой, тогава - и хората щяха да ги смачкат.. Властта, червената, се беше скрила.. Все си мисля.. Тогава можеше да ги ометем и,, поне и НИЕ да имаме 1968 година.. Още тогава - през 1971 година... Хората ги обичаха и уважаваха повече от партията им и тодорживковците им.. Бог да го прости Гунди... BIG AL

Източник/ци: razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!