Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ying Wen, Epoch Times

Какво казват китайците за родените в Годината на Змията

Годината на змията
Годината на змията (Wendy Yu, Epoch Times)

В Китай, както и в Източна Азия, за родените в Годината на Змията се смята, че имат голям талант, супер проницателност и силна наблюдателност. Те често са много решителни, ефективни и способни да взимат бързи решения. Те са също така интелигентни, чувствителни и очарователни...


Змията пълзи по земята благодарение на отличната си гъвкавост, поради което няма пукнатини, които да я спрат. Тя може да атакува внезапно при необходимост.

Наподобявайки характеристиките на това създание, хората, родени в Годината на Змията, могат да се справят с всякакви трудности и не могат да бъдат използвани лесно. Те няма да предприемат действия без предпазливо обмисляне. Много е вероятно за тях да постигат целите си, тъй като са настойчиви и последователни, и имат голяма издръжливост.

Силно любознателни, обикновено те са добри за изследователи. За тях е трудно да повярват в нещо, без да са го проверили лично. Обикновено те имат много силно самосъзнание, поради което им е трудно да слушат мнението на другите.

Като цяло повечето от тези хора се занимават с интелектуален труд, защото имат прецизно мислене и изключителен талант. Много от тях са богати и имат социален статус. Подходящи кариери за тях включват политика, философия, външни работи, бизнес, право, психология и професорство. За тях не е трудно да са успешни. Но ако бъдат подведени могат да се превърнат в лоша новина.

Твърди се, че хората, родени в Годината на Змията, имат късмет. Желанието за притежание на пари не е изключение. Затова на някои могат да им изглеждат стиснати. Но хората, родени в Годината на Змията, отдават значение на чувствата. В момент на състрадание те стават много щедри дарители и са готови да помагат на другите безрезервно.

Тези хора изглеждат на външен вид кротки и смирени, но ​​са хипохондрици и егоцентрични.Те не забравят лесно и са отмъстителни, макар да е минал дълъг период от време. Виждайки други да постигат голям успех, те се преструват, че не ги интересува, но изпитват завист. Те имат също така силно чувство за собственост и се борят за любимите неща с всички средства.

Хората, родени в Годината на Змията, обикновено имат привлекателен външен вид. Мъжете са често красавци, елегантни и остроумни, с притегателен и романтичен нрав. Жените са очарователни, с естествена привлекателна мистериозност и обаяние.

Годината на Змията

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!