Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От петзвездното червено знаме стърчат смъртоносни нокти (Част 3)

Комунистическата партия е създадена, за да унищожи човечеството

(Част 2)

Посветено на 8-та годишнина от "Деветте коментара", които накараха 129 милиона души да се откажат от Китайската комунистическа партия

...Затова Сатаната възлага на приелия човешки образ негов пратеник Маркс да създаде комунизма, с единствената цел да осъществи сатанинската "мисия да унищожи човечеството"...

Сред древните западни народи е била много силна вярата в Бога, като почитането на обратното - терора и насилието, не е било популярно. С течение на времето човечеството започва да вярва все по-малко в Бог и все повече в съвременната наука. Затова Сатанизмът започва да процъфтява и така през 1776 г. Адам Вайсхаупт основава тайната организация, "Орден на баварските илюминати", чието лого е вълк в овча кожа. Така под прикпитие се използват различни измамни начини, за да се отдалечават хората от Бога.

Вярващите в Сатаната разбират, че отричането на православната цивилизация и човечеството в продължение на хиляди години не е успяло да промени нещата и че така Сатаната няма да може никога да спечели тази битка, затова решават да използват лъжата и насилието, за да "разединят стария свят". Така Сатаната възлага на приелия човешки образ негов пратеник Маркс да създаде комунизма, с единствената цел да осъществи сатанинската "мисия да унищожи човечеството".

Според западната легенда Сатаната е бил първоначално на Небето и се е наричал Архангел Луцифер. Но той станал егоистичен, похотлив и завислив, с което според една трета от боговете Луцифер е предал Бога и те убеждават Всевишния да го изхвърли от Рая. Като отмъщение, Сатаната решава да унищожи създадените от Бог човешки същества и започва да поставя сред хората свои посланици и говорители.

В Библията  се споменава неколкократно за Злия червен дракон, според което големият дракон, "тази стара змия, образ на Дявола и Сатаната, е бил изхвърлен заедно с неговите ангели, за да мами човешкия свят и да го унищожи". При падането си драконът е "уловил" с опашката си една трета от звездите на Небето и е паднал на Земята. Земното проявление на Злия червен дракон е червената комунистическа партия.

Затова първата и основна цел на комунистическата партия е да накара хората да не вярват в Бог, да не вярват в традиционната култура и в последните мигове на човечеството да преследват и потискат пратеника на Бога. (Следва)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!