Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От петзвездното червено знаме стърчат смъртоносни нокти (Част 2)

(Част 1)

Посветено на 8-та годишнина от "Деветте коментара", които накараха 129 милиона души да се откажат от Китайската комунистическа партия

...Но не са много хората днес, които знаят, че най-големият клон на традиционния Сатанизъм е основал марксиския комунизъм...



Петолъчната звезда е символ на злото


Петолъчната звезда има дълга история. Тя символизира злото във Вселена и е отрицателен символ на боговете. Злото е съществувало винаги, в продължение на хилядолетия, което съвремието постепенно открива. Сатанизмът е регистриран в САЩ през 1966 г., като петолъчната звезда е в неговата свещена книга, на чиято корица е изобразено също логото на обърнатата пентаграма. Но известният днес сатанизъм и разпространяващият се през хилядолетията традиционен сатанизъм са различни, като днешният е само клон на традиционния.

Традиционно сатанизмът се разпространява в Европа и Съединените щати в продължение на векове, като днешните европейски сатанисти са последователи на Маркс. Традиционният сатанизъм, с помощта на различни ритуали в служба на Сатаната, се прекланя пред злата енергия и магьосничеството, като по този начин неговите последователи са наставлявани от Сатаната и от зли духове, че тяхната задача е да се противопоставят на Вселенския Бог. По време на поклонения сатанистите издигат логото с обърнатата пентаграма, палят черни свещи и взимат нафор, направен от мърша, човешки екскременти и човешка менструална кръв, след което четат молитвата си на латински отзад напред.

Сатаниската църква е разделена на американски и британски клон. Американският клон поставя ударение на прекарване на "луда седмица" в групов секс и употребата на наркотици; британският клон набляга на извикването на зли духове, за придобиване на магьоснически способности. Сатанизмът е по-популярен във висшето общество и е по-слабо разпространен в ниските класи. Британските вестници често съобщават за сатанински ритуали, като например, еди-къде си е бил разкопан гроб; стени са били изпръскани със знаци и лозунги на Сатаната; в изоставена църква е било направено одиране на жива котка.

Но не са много хората днес, които знаят, че най-големият клон на традиционния Сатанизъм е основал марксисткия комунизъм. (Следва)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!