Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вече не е смешно: Гаджето на Валерко – маскираната Марияна, купила джипките за МВР (ОЛАФ не можа да я разкрие)

Снимка: "24 часа"

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ходела като таен клиент по ханове и странноприемници, за да установи лично как върви бизнесът и колко се спазват мерките, разказа самата тя в края на миналата година.

Слагала качулка и маска и влизала с независим вид в съответното заведение, за да си поръча едно-друго и да проследи ситуацията от първа ръка, но без да бъде разпозната. Като Харун ал Рашид! Багдадският халиф така ходел дегизиран до Женския пазар на Багдад, за да чуе клюките. 

Наскоро тя отново бе откровена и разказа по НТВ, че продължавала да прави внезапни проверки по хотелите – понякога с качулка, понякога без качулка. И продължавали да не я разпознават, което е малко потискащо, ама в края на краищата важното е, че Бачо Валери си я разпознава и уважава. 

Така в Марияна постепенно узряла мисълта, че дори да си сложи бадж с името, пак няма да я разпознаят, така че няма нужда да се дегизира. Тя сама по себе си е един таен министър, известен в много ограничени обръч от субекти. А качулки и други туристически аксесоари започнала да употребява според метеорологичната обстановка – и много ѝ харесало да слага при лошо време качулка! 
Проследихме активността на министър Николова и съставихме списък с 10 туристически обекта, посетени от нея като таен министър. 
***
1. Сутрешен тв блок. Министър Николова гостувала на сутрешен блок в голяма телевизия. Водещият не разбрал, че говори с министър, и напосоки завързал разговор за попфолк. Разговорът се получил чудесен, а извън ефир водещият признал на събеседничката си, че за първи път среща толкова интелигентна певица. 
2. Пункт за ваксинация. Министър Николова минавала покрай фургон за ваксиниране, надникнала от любопитство и на секундата получила първа доза. Лекарите се извинили, че трудно намират мераклии, затова първо бодат, после питат. „Здраве да е!“ – разделили се приятелски административното и медицинските лица. 

3. Учебна зала. Министър Николова била в Колежа по туризъм в Бургас. Тя се срещнала с колежани и преподаватели, разказала им за своя път към успеха и своята отдаденост на туризма. Разказала им как ходела като таен клиент насам-натам. В края на лекцията била дадена възможност за въпроси към лектора. Един колежанин станал и казал, че се възхищава на всяка домакиня, която е решила да се квалифицира и сама да се препитава от собствения си труд. И попитал министърката кога се надява да започне първата си работа. 
4. Малко известен факт е, че Марияна Николова дублира Мария Бакалова в някои от най-сложните сцени в „Борат 2“. Например там, където Бакалова трябвало да произнесе show me your shutka, много се притеснила, все пак е нежно младо момиче. А Николова, като доказано перде, казала не само шутката, ами снимала няколко сцени като таен клиент в костюма на Борат. Кадрите се пазят за „Борат 3“.
5. Марияна Николова пътувала като таен клиент в БДЖ. Не само че не я разпознали, ами и кондукторът я пропуснал, а накрая министърката откраднала една релса на бургаската гара. И никой не забелязал. 
6. Министър Николова се явила като таен клиент, представител на МВР. И неволно закупила джипките, за които сега се заяжда ОЛАФ. 
7. Министър Николова влязла като таен клиент в казино. Изгубила сума пари и накрая се пробвала да си ги върне. 
„Аз съм вицепремиер и министър на туризма, върнете ми парите!“ – казала тя. 
„Да бе, да, аз съм Валери Симеонов и Ален Делон“ – намигнало крупието.  
8. Николова отишла като таен клиент в Геленджик. И се върнала читава! Руските служби я проучили до девето коляно и пак не могли да се ориентират коя е. 
9. На Йордановден тази година Николова минавала инкогнито край Капитолия във Вашингтон и спонтанно се присъединила към щурма на сградата. И американските служби я проучили до девето коляно, и също като руските се отчаяли. 
10. Министър Николова се явила на заседание на Министерския съвет. Никой не я познал. 

Автор: Г-н Балев

Източник: „СЕГА“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Вече не е смешно: Гаджето на Валерко - маскираната Марияна, купила джипките за МВР (ОЛАФ не можа да я разкрие) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!