Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандално: Синът на Доган отби река, за да мине в двора на палата му

Къщата е в баровския квартал „Бояна“ в столицата и е изградена от камък и дърво

Ексцентричен палат вдигна синът на Ахмед Доган Демир в престижния квартал „Бояна“, научи в. „Галерия“ от хора, които са участвали в грандиозния строеж.

Внушителната постройка се намира в район, където живеят и някои от най-богатите българ. Първата капка на палата на Демир Доган е била направена още преди 2 години. Материали при строежа на къщата са дърво и камък, от които е изработена и масивна висока ограда. Част от нея е издигната само от камъни, а другата – от няколко пласта дърво.

Снимка: в. „Галерия“

Голяма гордост на младото семейство Доган ще бъде дворът, за който без съмнение ще се грижи специално назначен градинар. Дворът обаче няма да бъде като никой друг, защото през него ще преминава река. Не става дума за изкуствено съоръжение, а за

вода отбита от преминаваща наблизо естествена река.

За тази цел строителите са направили нарочно корито от камъни, така че шумът на водата да гали ухото на обитателите на палата.

Демир е единственият син на Доган, плод на любовта му с първата му жена Таня Желязкова. Наследникът на Сокола се занимава със свой бизнес, избягва медийни изяви и досега не е проявил политически амбиции.

В края на миналата година Демир се ожени за приятелката си Памела Жейкова в петзвезден хотел в „Бояна“. Две години преди това се роди синаим Адмир, а младата двойка чака всеки момент и второто си дете.

Съпругата му е дъщеря на известния футболен мениджър Николай Жейков и също като мъжа си избягва публичност.

След време внуците на Доган ще тичат на поляната край реката в новия палат в един от най-богатите квартали на София. Както е известно Сокола от години обитава известните на всички „Боянски сараи“, в чиито двор се разхождат пауни. Тук почетният председател на ДПС събира няколко пъти в годината елита на формацията и произнася традиционна предновогодишна реч, в която съобщава какви ще бъдат приоритетите на партията.

Лятото прекарва обикновено в морските си сараи край Росенец. Точно там миналата година дебаркира Христо Иванов и сложи началото на предизборната кампания на „Да, България“ и края на безгрижните летни купони на Сокола в района.

Източник: в. „Галерия“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Скандално: Синът на Доган отби река, за да мине в двора на палата му - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!