Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боят в САЩ продължава. Импийчмънтите срещу Пекински Бай.Дън започват

/Поглед.инфо/ Очевидно криминалната сага "Импийчмънт на президента на САЩ" ще продължи по времето на Байдън. Освен това по броя на опитите за обявяване на импийчмънт срещу него, новият президент може да изпревари Тръмп.

Импийчмънт срещу Байдън N1. Случаят Джулиани живее и се развива

Байдън все още не е преминал процедурата по встъпване в длъжност, а „ловът на вещици“ на сътрудниците на Тръмп вече е в разгара си.

Адвокатската колегия на Ню Йорк започна да обмисля не само изключване на бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани от адвокатската колегия, но и отнемане на лиценза му на адвокат. В тази връзка беше започнато официално разследване.

В понеделник Адвокатската колегия на щата Ню Йорк обяви, че подобни случаи на изключване на адвокат от адвокатурата не са били разглеждани от 1904 г. насам. Групата обаче е получила многобройни петиции по отношение на Джулиани и неговите коментари, призоваващи поддръжниците на Тръмп да се борят с тайните споразумения и изборните измами.

Адвокатската асоциация заяви, че нейните актове забраняват насърчаването на свалянето на правителството. Какъв цинизъм в оценките! Джулиани, който се бори за чистотата на изборите, е обвинен в призив за сваляне на правителството!

Някога най-влиятелният адвокат и чиновник в Ню Йорк, Джулиани е отслабнал поради подкрепата на Тръмп. Бившият кмет на Ню Йорк настоя, че президентът е жертва на масивна измама. Е, опонентите му го обвиниха, че използва съда, за да потвърди неоснователен заговор, съобщава “Блумбърг”.

Въпреки преследването на Джулиани, мръсотията, събрана върху Байдън, продължава да живее свой собствен живот. На 14 януари в интервю републиканската конгресменка Марджори Тейлър Грийн каза следното за перспективите за импийчмънт на Байдън:

Грег Кели (репортер): Правилно ли разбирам, че имате важни новини, които искате да споделите?

Марджори Тейлър Грийн: Да, бих искала да заявя от името на американския народ: ние трябва да държим отговорни нашите лидери. Не можем да позволим на президента да злоупотребява с правомощията си и да бъде лесно закупен от

чужди правителства - например, китайски или украински енергийни компании. Затова на 21 януари ще импийчна Джо Байдън.

Грег Кели: Леле. Импийчмънт на Джо Байдън в първия ден от неговото президентство? Вече се води разследване за Хънтър Байдън, а след това и спрямо Джо. Как ще стане? Вие сте новодошла в Конгреса. Плюс това сте в опозиция. Какво ще стане след това? По-скоро символичен жест ли е, или нещо сериозно?

Марджори Тейлър Грийн: Както казах, убедена съм, че длъжностните лица трябва да се справят с проблемите. И не мога да си представя, че американците са толкова уплашени от бъдещия президент Байдън, че да прибягнат към насилие - както беше на Капитолийския хълм тук във Вашингтон. Няма да толерираме това и аз не одобрявам този вид насилие. Американският народ има нужда от надежда. Хората трябва да знаят, че в Конгреса има републиканци, които са готови да се борят за тях - без значение, че сме в малцинството и че всички шансове са против нас. Трябва да държим хората отговорни. Има запис, на който Джо Байдън казва, че ще забави помощ за милиарди долари, докато въпросът не бъде уреден със сина му Хънтър. И има разследване за лаптопа на Хънтър. Има доказателства, че той е получавал пари от Китай - енергийните компании на комунистически Китай. Това е сериозна заплаха за страната ни, ако човек с такъв набор от злоупотреби стане президент. "

Изключително вероятно е първият опит за импийчмънт на Байдън въз основа на украински материали за корупция да бъде отхвърлен. Но има толкова много материали, че ще има няколко опита.

Но, естествено, тази част от републиканците, които останаха верни на Тръмп, подготвят импийчмънт на съвсем други основания. Говорим за участието на Байдън в организирането на масовите измами на президентските избори в САЩ през 2020 г.

Импийчмънт срещу Байдън N2. „Но горко на нечестивите. Защото ще има възмездие за делата на ръцете му”

Рейчъл Родригес, жена от Сан Антонио, Тексас, беше арестувана и обвинена в измама на изборите, незаконно гласуване, незаконно подпомагане на хора, които гласуват по пощата , незаконно притежаване на официални бюлетини и други престъпления, както беше обявено на 13 януари от главния прокурор на Тексас Кен Пакстън. Всяко от тези незаконни действия е углавно престъпление според местното законодателство.

„Мнозина продължават да твърдят, че няма такова нещо като изборна измама. Но ние добре знаем, че подобни твърдения са подвеждащи и неверни и днес получихме допълнителни доказателства за това “, заяви Пакстън в изявление.

„Това е истинска победа за избирателната почтеност и мощен сигнал за всеки, който се опитва да заблуди хората в Тексас, да ги лиши от гласовете им и да подкопае изборния процес. Всеки такъв нарушител ще носи отговорност “, каза Пакстън.

През октомври 2020 г. организацията за наблюдение на избори “Проект Веритас” пусна два видеоклипа, твърдейки, че те показват, че Родригес организира масирана схема за незаконно събиране на гласове. Там Родригес твърди, че работи в държавни и областни избирателни комисии, както и оказва натиск върху избирателите, манипулира бюлетините, гласува за други и подкупва избиратели.

„Документираното шокиращо и грубо беззаконие е измама, която моята агенция непрекъснато разследва, като изправя престъпници пред съда“, каза Пакстън.

Според Пакстън разследването на измамна схема продължава и той призовава за сътрудничество с разследването на всички, които знаят нещо за тази схема.

Също в Тексас през октомври 2020 г. шерифът на окръг Дентън арестува 39-годишния Зул Мирза Мохамед за организиране на измамна схема за избори по пощата. Мохамед е обвинен в 109 случая на изборна измама. Твърди се, че е използвал незаконно придобита пощенска кутия, за да получава и изпраща огромен брой дистанционни бюлетини, които попълва и след това изпраща.

Според анализ на изследователския център “Пю” може да има до 24 милиона незаконни или неточни регистрации в щатските избирателни списъци. Тези арести могат да бъдат последвани от други, в други щати.

Ако се получат доказателства, че инструкции за фалшификации са били подадени от лидери от демократичния предизборен щаб, тогава основанията за втория тип импийчмънт ще бъдат "стоманобетонни".

Импийчмънт срещу Байдън N3. Провокацията на 6 януари и възможната ликвидация на свидетели

Всеки ден след 6 януари, както в Америка, така и по света, се засилва подозрението за измама на Капитолия. Твърде много неща причиняват недоверие и усещане за провокация във всичко, което се е случило.

Имаше „странни смъртни случаи“ на ключови участници в тези събития. Според сценария на събитията, свързани с убийството на Кенеди, десетки ключови свидетели биват убити или умрели със "странна" смърт.

На 9 януари в щата Джорджия 53-годишният Кристофър Стантън е намерен мъртъв в собствената си къща. Това е човекът, откраднал лаптопа на председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси по време на щурма на Капитолия.

Намерен е мъртъв в мазето на къщата на съпругата си. Лежи в локва кръв. Медицинските експерти от окръг Фултън смятат, че причината за смъртта му е самоубийство.

Според разследващите мъжът е починал от огнестрелна рана в гърдите. Органите на реда са иззели две полуавтоматични пушки от мястото на инцидента.

Забележително е, че същия ден, също на 9 януари, полицай, участвал в потушаването на бунтове в сградата на Конгреса, 51-годишният Хауърд Либенгуд, се е самоубил.

От щурма на Капитолия е минало много малко време, но трагедиите се увеличават. Не е нужно да бъдете фантазьор, за да разберете, че скоро ще има изтичане на информация за реалните механизми на провокацията на 6 януари. И следователно се натрупват основания за трети вариант на импийчмънт на Байдън.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Владимир Овчинский: Боят в САЩ продължава - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!