Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Daily Mail: КОРОНАВИРУС Доклад: Тръмп ще представи доказателства „бомба“, че COVID идва от лабораторията в Ухан

TAIYUAN, CHINA - JANUARY 11: Lab staff wearing personal protective equipment (PPE) work in a newly-built COVID-19 testing laboratory at Shanxi Bethune Hospital on January 11, 2021 in Taiyuan, Shanxi Province of China. (Photo by Hu Yuanjia/VCG via Getty Images)

Администрацията на Тръмп ще освободи множество доказтелства от разузнавателните служби, че китайската лаборатория в Ухан е  отглеждала Covid-19 и е освободила вируса умишлено в един момент. Също така доклада с доказателства ще обвини, че СЗО е помогнала на китайските военни да прикрият изтичането на вируса от лабораторията – Великобритания, разбира се отхвърля твърденията. Може би защото тя и Канада са замесени в тази операция.

Америка ще представи драматични нови доказателства, че вирусът е изтекъл от лаборатория в Ухан – в заключителния акт на администрацията на Тръмп.

Висши служители във Вашингтон казват, че напускащият държавен секретар Майк Помпео е настроен да направи „бомбардировка“.

Те казват, че той ще разкрие доказателства, че SARS-CoV-2 не е скочил естествено от прилепи, панголини или други видове към хората. Вместо това той твърди, че е култивиран от учени от Института по вирусология в Ухан – където китайски и чуждестранни експерти предупреждават за лоша биосигурност от години.

Британското външно министерство и източници от сигурността потвърдиха, че очакват исканията от Вашингтон, но ги отхвърлиха предварително (Това е много интересно, как ще отхвърлиш доказателства и документи, които още не си видял?), заявявайки, че “всички достоверни научни доказателства не сочат към изтичане от лабораторията”.

Изследователи работят в лаборатория на Института по вирусология Ухан в Ухан, провинция Хубей, Китай

Те казаха, че тази гледна точка е подкрепена от разузнавателните агенции от двете страни на Атлантическия

океан, добавяйки: „Установената гледна точка на американската разузнавателна общност предполага, че пандемията е естествена по произход“. Вчера Борис Джонсън подкрепи теорията, че вирусът е заразил за първи път хората на мокрия пазар в Ухан, където панголините са сред предлаганите живи видове.

Но г-н Помпео също цитира тесни връзки между Института и Народната освободителна армия. Той посочи, че нейният раздел с най-висока сигурност винаги е имал военна и гражданска цел с двойна употреба.

Очаква се той също да обвини Световната здравна организация, че е съдействала за прикриване на Китай, като е отказала да разследва възможната роля на лабораторията. Неговият екип от десет души, натоварен с разследването на произхода на пандемията, ще пристигне утре в Ухан, но в официалното й задание няма споменаване за лабораторията. Бившият секретар на Брекзит Дейвид Дейвис заяви, че е „жизненоважно“ екипът на СЗО да проучи института като възможен произход на пандемията.

Той каза: „Не знаем дали този вирус е естествен или изкуствено създаден и ако е дошъл от лабораторията, дали това е инцидент или умишлено. Би било неморално и глупаво да се допуска каквото и да е прикриване.”

На снимката: Вирусолозите работят в лабораторията P4 на Института по вирусология Ухан в централен Китай

“Ако се окаже, че вирусът е дошъл от лабораторията, Китай ще стане враг на света.”

Китайският експерт Сам Армстронг от мозъчния тръст на обществото на Хенри Джаксън заяви: „Глобалната общественост има право да знае точно какво се е случвало преди появата на тази смъртоносна пандемия. Въпросът не може да бъде избегнат. Д-р Алина Чан от Масачузетския технологичен институт в Харвард, която разследва началото на пандемията, посочи, че Пекин вече е отхвърлил теорията, че дивата природа на мокрия пазар е източникът. Тя каза: „Изключително важно е да установим местоположението на произхода, за да не се повтори нещо подобно.

„Трябва да предприемем необходимите стъпки, за да направим правилно разследване и въз основа на наличната информация не мисля, че СЗО отговаря на задачата.“

Дейвид Релман, професор по микробиология в Станфорд, Калифорния, изрази опасения, че Институтът е генетично инженерство на природни вируси по начини, които ги правят по-трансмисивни.

Той написа в академична статия през ноември: „Ако SARS-CoV-2 избяга от лаборатория, за да причини пандемията, ще стане критично да се разбере веригата от събития и да се предотврати това да се повтори“.

През 2018 г. американски служители посетиха лабораторията в Ухан и предупредиха за „сериозен недостиг на подходящо обучени техници и следователи“.

Китайските доклади разкриват, че през 2019 г. местните комунистически лидери са предупреждавали за небрежно управление и биосигурност.

Нови насоки за безопасност бяха публикувани още през януари миналата година – когато пандемията вече започна да бушува.

Разследване: Бившият секретар на Брекзит Дейвид Дейвис заяви, че е „жизненоважно“ екипът на СЗО да проучи Института по вирусология в Ухан в Китай (на снимката) като възможен произход на пандемията Covid

Секцията „P4“ с най-висока степен на сигурност в лабораторията е построена с френска помощ в сделка, подписана от преговарящия за Brexit Мишел Барние. Но след като беше отворен през 2015 г., френският контингент поради работата там беше изтласкан от китайската армия.

Всички доказателства сочат към прикриване … (но истината не може да бъде скрита завинаги)

Коментар на Едуард Лукас 

Тайните, лъжите и измамите са отличителен белег на китайския комунистически режим. И в мистерията на опустошителния вирус Ухан и трите са комбинирани.

Най-силното доказателство за престъпление е прикриване. И китайските власти са осигурили това.

Смята се, че “новоизбрания” президент на САЩ, Джо Байдън, чрез измами на изборите в САЩ през 2020 година и партията на демоктратите са тясно свързани с това прикриване. Каквото и да се твърди обаче, Майк Помпео заяви, че доказателствата ще бъдат изложени пред обществото съвсем скоро и те сами ще говорят за истината оклоло може би най-голямата афера в историята на човечеството!

Китайските власти и военното разузнаване са се борили яростно, за да предотвратят международно разследване на произхода на пандемията. Многократното им възпрепятстване на мисиите за установяване на факти на Световната здравна организация провокира дори това прословуто легнало тяло да протестира.

Дори сега на разследващите от СЗО се възпрепятства достъпът до жизненоважната лаборатория в Ухан, която вероятно ще бъде в основата на твърденията на Америка. Предстоят много интересни събития, след встъпването в длъжност на Джо Байдън като президент. Тръмп не случайно каза в речта си в Тексас на 12.01.2021 год, че неистовото желание на демократите в САЩ, за импийчмънд е нож с две остриета. Още повече, че в ход са разкрития и за връзките на бъдещият президент с тъмни сделки за корупция в Украйна, а вече и излязоха първите доклади за връзка на синът му Джо Байдън с украински политически фигури. Следват и разкрития за бъдещият президент за връзките му с международен трафик на органи и деца за секс робство, преминаващ през Мексико. Както и дела за обвинения в изнасилване от негови жертви, когато е бил сенатор със задна дата.

Напрежението свързано с разкритията в Ухан, ще предизвикат нови дискусии и ще дадат начало на една нова отрицателна визия на бъдещата администрация на Белият Дом в САЩ.

Експерти разпитват отчета на китайските власти за събитията от една година. Изглежда, държавният секретар Майк Помпео трябва да отправи пряко обвинение.

Наистина ли беше чист шанс вирусът първо да атакува човешката раса в единствения град в Китай с изследователска лаборатория, специализирана в манипулирането на най-опасните вируси в света?

Това би било толкова странно, колкото ново заболяване, възникващо в околностите на британското свръхсекретно изследователско заведение за биологична отбрана в Портън Даун в Уилтшир.

И до днес учените, които подкрепят теорията, че вирусът е мутация, възникнала от „мокрия пазар“ на Ухан, не са успели да намерят убедителен кандидат за животното, при което тази мутация действително е настъпила.

Официалното обяснение е, че новият вирус е бил 96 процента идентичен с вируса на прилепите RaTG13, открит в провинция Юнан в южната част на Китай.

Но както китайският професор Ботао Сяо посочи във вестник през февруари, такива животински стоки не се продават на пазарите в града. А пещерите, в които живеят, са на стотици мили. Тази статия изчезна от интернет. А Г-н Сяо – може би съзнавайки съдбата, която очаква онези в Китай, които пропагандират неудобни истини – я отрече. Много учени предполагат, че инженерният вирус, освободен от лабораторен инцидент, е поне толкова вероятен, колкото идеята за серия от зашеметяващо нещастни случайни мутации. Много е жалко, че днес, мнението на учените от световен мащаб е игнорирано и цензурирано тотално от масовите медии, които са собственост на само 5 личности в света. Човечеството е изправено пред голяма дилема и може би скоро тя ще бъде рарешена по най кървавият начин, който някога е преминавало през историята на цивилизацията ни! Не Америка, а Светът днес е разделен на две. И това разделение ще придобива все по чудовищни размери в бъдеще.

Вирологът Ши Дженли в лабораторията P4 в Ухан, столица на китайската провинция Хубей

В крайна сметка Ши Дженли, китайският учен по прякор „Жена прилеп“, е бил редовен посетител на тези пещери. Когато новината за избухването избухна, тя първоначално се опасяваше, че вината е изтичане от нейния изследователски институт.

Само тази мисъл би трябвало да предизвика пълномащабно и търсещо запитване. Вместо това китайското министерство на образованието издаде диктат: „Всяка хартия, която проследява произхода на вируса, трябва да бъде строго и строго управлявана“.

Но дори китайският режим не може да задържи истината завинаги. През последните дванадесет месеца независими изследвания, официални течове и новинарски доклади засилиха хипотезата за изтичане на лаборатория.

През февруари тайвански професор Фанг Чи-тай подчерта една любопитна характеристика на генетичния код на вируса, която би го направила по-ефективна при атакуване на целеви клетки. Това е малко вероятно да бъде резултат от естествена мутация, предположи той.

Много научни изследвания включват модифициране на вируси, за да се разбере как функционират. Много наблюдатели от години се притесняват, че рисковете от подобни експерименти не са добре обмислени.

Процедурите за лабораторна безопасност са затрупани с потенциални вратички и недостатъци: счупвания, ухапвания от животни, неизправно оборудване или просто неправилно етикетиране – всичко това може да доведе до смъртоносен патоген, достигащ първата си човешка жертва. Ако е така, сега такова невнимание е коствало десетки милиони животи.

И все пак трябва да сме ясни. Китайските власти са безпощадни. Но дори и те не биха отприщили глобална чума. Но все пак, дори и да става дума за неволно изпускане на вируса, това не означава, че са оправдани.

През февруари в британското политически коректно медицинско списание Lancet учените публикуваха отворено писмо, в което изобличаваха „конспиративни теории и слухове“, призовавайки за солидарност с китайски колеги.

И все пак точно онези колеги поемат тежестта на неистовите опити на режима да цензурират истината за избухването.

Китайският режим оценява самосъхранението преди всичко – със сигурност заради истината или здравето на собствения си народ, да не говорим за живота на чужденците.

Истина може би за много хора ще е шокираща, когато бъде разкрита. Особенно участието на всичко това на масовите медии, правителствени служители от Европа, Обединеното Кралство и партията на демократите в САЩ. Документите, които се очакват да бъдат публикувани, може би ще отворят нова кутия на Пандора, която ще бъде много по безпощадна от световната “пандемия”.

Лична забележка от Петър Симеонов: Това е информация от Дейли Мейл. Което означава, че всичко това е напълно сериозно и не бива да се самозалъгвате, че това е “теория на конспирацията”. Трябва да е ясно, за тези, които не са запознати по надълбоко с информацията, че има сериозни доказателства от доста време, че тази пандемия е просто пландемия. Вижте една от първите статии, които бях публикувал тук, още в началото на тази измама. (Виж тукТази информация бързо беше цензурирана от глобалната комунистическа машина за пропаганда! След това, което се случи с изборите в САЩ, вече не е тайна, че Америка е под чехъла на Китайската Комунистическа Партия или ККП, подкупила през последните 10 години почти целият политически  и правен елит, чрез сделки с демократическата партия.

Пуликацията е на Дейли Мейл – Великобритания.

Източник 1: dailymail.co.uk

Източник 2: summit.news

С малки корекции от: Петър Симеонов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Daily Mail: КОРОНАВИРУС Доклад: Тръмп ще представи доказателства „бомба“, че COVID идва от лабораторията в Ухан – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!