Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мачкай, Нанси!

Мачкай, Нанси!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

След щурма на Капитолия и невротичните действия на демократите за импийчмънт на Тръмп Федералното бюро за разследване предупреди за планирани въоръжени протести в цялата страна в дните преди инаугурацията на Байдън. Всеобщият бунт назрявал във всички 50 щатски столици, нужни били извънредни мерки за охрана на конгресмени и сенатори. Пентагонът вече разреши 15 хиляди бойци от Националната гвардия във Вашингтон, а кметицата на града апелира към американските граждани да не посещават столицата в деня на церемонията.

От министри, депутати и съпартийци, през шефове на социални мрежи и бизнеси на Уолстрийт до Холивуд начело с Арнолд Шварценегер - голямо отричане и низвергване на президента пада. Няма спор обаче, че № 1 в размазването на бунта е парламентарната класна Нанси Пелоси. Жената с неподражаемия пламък на ултрафеминизма в очите сложи нещата на мястото им с въвеждане на "неутрален език" в парламентарния правилник.

Текстовете премахват от правилника на Конгреса всички местоимения или съществителни имена, които на английски език включват полова принадлежност, като "тя" и "той", "негов" и "неин". Заменят ги с "те" и "техните", дори в единствено число. Досегашната дума за председател на Камарата на представителите "chairman" става само "chair".

Отпадат и всички съществителни, сочещи пола в семейните и родствени връзки - "майка", "баща", "съпруг", "съпруга", "син", "дъщеря", "брат", "сестра", "баба", "дядо", "леля", "чичо" и производните им. Заменят ги с "родител", "брачен

партньор", "дете", "сиблинг" (лице, родено от същия родител – брат или сестра). Всички останали родственици ще се обозначават като "роднини", като "вуйчото" например ще е вече "сиблинг на родител".

Мотивите за промените са, че с тях се показва зачитане към всички полови идентичности, с което да бъдат насърчени "включването" и "разнообразието" в дейността на Конгреса. Самата Пелоси увери, че "смелите реформи" били резултат от интензивни разговори с много заинтересовани страни. "Това е глупаво. Подпис. Един баща, син и брат", написа в социалните мрежи лидерът на републиканците в Конгреса Кевин Макарти. 

Иначе Оруел пише в "1984"-та за речника на новоговора: Човек има нужда от не повече от 300 думи, за да изразява любовта си към Големия брат и да изпълнява повелите му. А в Светлото бъдеще езикът изобщо ще отпадне като средство за общуване между хората, защото те със сърцата си ще чувстват, какво иска да им каже Големият брат."

Към днешна дата: докато ФБР надушва въстание след щурма на Капитолия, демократите копаят дъното на политкоректността и джендъризма. 

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Мачкай, Нанси! | Банкеръ (banker.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!