Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хората искат да видят черно на бяло – арестувани държавници, съдебни дела, разкриване на...

Simon Parkes - Trump HAS Signed The Insurrection Act!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Саймън Паркс от Лондон

(BitChute) Чуват се обезпокоителни новини. Новата песен днес е че екипът на Тръмп си има собствена (квантова) програма и в момента нещата вървят не към това което хората искат. Това може да е предопределено от желанието да няма жертви по време на този преход. Хората искат да видят черно на бяло – арестувани държавници, съдебни дела, разкриване на педофилията. Да си спомним че всичко през последните 4 години беше секретно и непотвърдено! Екипът на Тръмп казва че те са под заплахата да бъдат изкарани от релсите поради натиска на хората да видят нещо реално!

Има една седмица, и ние гледаме всичките тези сценарии. Освен 2-те очевидни възможности, има и трета – никой не бива заклет, а военните идват да управляват временно за 3 месеца. Казва се интер-регнум. При тази ситуация текущият президент продължава, а сигурността на държавата е осигурена, няма разпадане на държавната структура.

По време на този период на интер-регнум може да видим тези арести. Обаче те съобразиха че трябва да имат хора за тези арестувани 85% от държавните органи. Отнема време да се открие кои са от добрите. Те НЕ искат военна диктатура! Просто е

необходим военен период на задържане за известно време, за да прочистят нещата и тогава ще върнат нещата в ръцете на политиците.

Американските военни не търсят да управляват страната. Хората скоро ще разберат че Тръмп е спечелил Калифорния. Оформя се също нова партия – Великата Америка. Все още имаме една седмица. Ще има известно действие. Искаме да видим че има някаква борба, а не някакво съдебно дело. Пак да повторим квантовия компютър дава ходовете на противника напред и ние знаем какво ще последва.

Някой ме попита – защо трябва да се намесваме ако противникът се само-обесва! Ние изчакваме подходящие момент само!

GAB е взъстаноил акаунта на Тръмп с всечки последни туитове

(Gab – Trump)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сряда, 13.01.2021 - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!