Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп ще съди доктор Фаучи за измяна и предателство!

Фаучи току-що призна, че е излъгал за стадния имунитет, за да подмами хората да се ваксинират?

Министерството на правосъдието на САЩ, от името на президента Доналд Тръмп, завърши запечатано обвинение, в което д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести и член на оперативната група за коронавируса, бе обявен за предател на Америка, според източник от Вашингтон, запознат с въпроса.

Обвинителният акт, който в момента седи на бюрото на Resolute в Овалния кабинет, обвинява Fauci в многобройни тежки престъпления и неправомерни действия, много от които могат да доведат до отнемане на медицинския му лиценз и депортиране до GITMO до края на живота му. В обвинителният акт са включени твърдения за предателство, тайно споразумение с противници на САЩ и измама. Раздел 2, раздел 4 от Конституцията на Съединените щати гласи: „ Президентът, вицепрезидентът и всички граждански служители на Съединените щати ще бъдат отстранени от длъжност  или осъждане за държавна измяна, подкуп или други тежки престъпления или неправомерни действия“.

Въпреки че Фауци не е политик, той е професионален държавен служител и следователно може да бъде обвинен в престъпление, както е посочено в член 2, раздел 4.

Източници, близки до разследването на Fauci, твърдят, че Тръмп е подозрителен към намеренията на Fauci, след като са проучени туитове, свързващи лекаря с Deep State, предназначен да подкопае кампанията му за преизбиране. В тези туитове се твърди, че Фауци и Барак Хюсеин Обама са организирали „измама“, за да нарушат стабилността на икономиката, умишлена подривност на авторитета на президента, чието основно президентско постижение е насърчаването на икономическото възстановяване. Туитовете показват, че коронавирусът е претекст, за да лиши американците от правата

и свободите, и че Фауци иска да прокара по този начин в Америка Нов световен ред, който ще отмени Конституцията и ще замени американските лидери с персонал на ООН.

Подозрителното поведение на Fauci по време на брифинги за коронавируса допълнително засили подозренията на Тръмп. На 20 март Тръмп нарече Държавния департамент „Дълбокия държавен департамент“. Застанал зад него, Фаучи махна пренебрежително с ръка, наведе глава и потърка глупаво челото си.

„Тръмп прие това като лична обида. Тръмп не прощава и не забравя. Той хвърли око на Фауци и действията на Фаучи потвърдиха подозренията на президента “, каза нашият източник.

Нещо повече, Fauci е бил чест посетител на CNN и MSNBC, и други телевизионни компании на глобалистите, които често критикуват усилията на Тръмп да отговори на пандемията. Той използва статута си на един от най-известните американски лекари, за да опровергае откровено докладите на Тръмп.

Тези туитове, съчетани с радикалното поведение на Fauci, накараха Тръмп да възложи на Министерството на правосъдието да разследва връзката на Fauci с Обама. Разследващите установиха, че съществуват неопровержими факти и данни, доказващи, че през 2015 г. Обама е инструктирал Fauci да разреши прехвърлянето на  3,5 милиона долара “дарение” за лабораторията по вирусология в Ухан. Fox News и Washington Post публикуват статии, в които питат дали Covid-19 произхожда от лаборатория във Ухан. Докато всички те са имали доказателства за това. Което пък от своя страна е участие в тази “измама”.

Освен това подслушването на телефона и електронните устройства на Fauci показа, че “добрият” лекар и опозореният бивш президент Барак Обама, поддържат тясно приятелство. Прихванатите телефонни обаждания и имейли показаха, че Обама и Фаучи са се съгласили да подкопаят доверието към Тръмп, като е планувано, Фауци да дава на президента необосновани медицински съвети за пандемията. Първо, Фаучи каза на Тръмп, че вирусът “не е опасен”. След това той промени курса и предупреди Тръмп, че Covid-19 напълно ще опустоши страната, освен ако незабавно не бъдат взети мерки като например военно положение за ограничаване на разпространението. Фауци изкриви факти и цифри и изкуствено завиши процента на смъртността (CFR), като инструктира CDC да обозначи всички смъртни случаи, свързани с дихателен дистрес, като смъртни случаи на Covid-19.

Някои примери надхвърлят абсурда. Например: в Куинс, Ню Йорк, 23-годишен чернокож се прибира от магазин, когато кола спира до него и шофьорът стреля с пистолет в гърдите му. Два куршума го удрят в гърдите, унищожавайки и двата бели дроба. Тъй като имал затруднения с дишането е бил поставен на механична вентилация за два часа преди смъртта си, а болничният персонал записал след това, че коронавирусът го е убил, въпреки че изобщо не е бил тестван за Covid-19.

В Бруклин 96-годишна жена с диабет и високо кръвно налягане почина, когато сърцето й спря да бие. Нюйоркски криминалист посочи причината за смъртта – коронавирус.

На следващия ден Ню Йорк добави над 3000 „приблизителни положителни стойности“ към нарастващия брой на смъртните случаи на Covid-19 в щата. Разследващият екип на Тръмп разкри множество доказателства, доказващи, че д-р Фауци е принудил лекари и водещи медицински експерти да обвиняват коронавируса за всички неточни смъртни случаи от януари насам.

„По този начин те увеличиха броя на жертвите. Колкото повече смъртни случаи от коронавирус, толкова по-зле изглежда Тръмп. И ограниченията се затягат, тъй като все повече държави обявяват военно положение. Тръмп имаше достатъчно доказателства и реши да завие гайките на Fauci “, казва нашият източник. Адвоката на Тръмп повдигна обвинение срещу Фауци, обвинявайки лекаря от “Дълбоката държава” в престъпления по Закона за шпионажа от 1917 г..

Източници: rainboway.inforealrawnews.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ТРЪМП ЩЕ СЪДИ ДОКТОР ФАУЧИ В ИЗМЯНА И ПРЕДАТЕЛСТВО! – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!