Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Избираме ли доброто, или злото? Истината или лъжата? Правейки този избор, ние решаваме съдбата си

Историята ще измери точно всеки от нас и в крайна сметка историята ще застане на страната на онези, които се придържат към добротата и истината

Честита Нова Година, изправени сме заедно пред 2021 г.

Редакторска колегия, The Epoch Times

Честита Нова Година!

Обикновено очакваме с известна радост началото на новата година, тъй като тя носи надеждата за нереализирани възможности. През 2021 г. обаче радостта от новата година може да бъде притъпена от противоречия и опасения. Но трябва да вземем нещата присърце: По най-важните въпроси нашата съдба е в собствените ни ръце.

САЩ са изправени пред безпрецедентна политическа криза. Президентската надпревара все още не е приключила и са повдигнати сериозни обвинения за измами. Има обаче въпроси, които надхвърлят избора за президент.

Независимо от резултата от изборите, това, което правим сега, има значение. Всеки от нас трябва да направи избор за основните неща. Комунизмът се стреми да получи контрол над света и да заглуши гласовете, които му се противопоставят. По хиляди начини в нашето ежедневие виждаме борба между доброто и злото. Как реагираме? Избираме ли доброто, или злото? Истината или лъжата? Правейки този избор, ние решаваме съдбата си.

Историята ще измери точно всеки от нас и в крайна сметка историята ще застане на страната на онези, които се придържат към добротата и истината.

Що се отнася до The Epoch Times, вярата ни в бъдещето и стремежът ни към истината няма да се променят.

Нужна е смелост, тъй като пандемията, която наскоро е показала признаци на влошаване, може да се влоши много повече. Опитайте се да се предпазите, следвайки съветите на вашия лекар.

В същото време трябва да сме наясно, че тази пандемия носи послание. Произходът й е от Китайската комунистическа партия и всеки случай на инфекция напомня колко вредна е ККП за света.

Светът има алтернатива на злобата на ККП. Историята предполага, че в миналите пандемии онези, които са имали силна вяра в божественото, са имали по-голям шанс да оцелеят. В Китай виждаме ККП да се стреми да изкорени връзката на хората с божественото, като преследва вярващите.

Ние от The Epoch Times ще се сблъскаме с трудностите заедно с вас. С вяра и смелост можем да излезем от проблемите на 2021 г., с нова надежда за бъдещето.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Happy New Year, as We Face 2021 Together (theepochtimes.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!