Следвайте "Буднаера" в Телеграм

УСПОКОЙТЕ СЕ, ВИЕ СТЕ В РЪЦЕТЕ НА ИДИОТИ

Интересно ми е, че много от българите защитават мерките с това, че в другите европейски държави имало същите. И че ония също се ваксинирали. Даже вече правили регистри на тези, които отказват. Но след като се прави от европейци, по презумпция българите смятат, че е разумно.

И сега ще ви разбия детските мечти с фактите относно обожествяваните от вас европейци. Същите, които горяха жени на кладите като вещици – повече от един милион изгорени. Пред публика, която се е забавлявала при вида на горящите хора. Народи, които са смятали къпането за вредно и са го правили по два пъти в живота си. Векове на история, пълна с кръв, братоубийствени войни, глад и брутално тъпчене на неоправданите. Европейци, които са били съюзници на турския султан и наред с неговите войски са клали българите. Народи, които са предизвикали Първата и Втората световни войни, за да си преразпределят пари и територии. Народи, допуснали съществуването на концлагерите.

Вие вярвате, че хората, налагащи ни толерантност към недосегаемите и джендърпарадите, ни мислят доброто? Че тези, които искат да разделят децата и родителите им, са се загрижили за вас? Вие вярвате в приказки??!

Нима си въобразявате, че нещо се е променило? Че са поумнели? Че няма заради контролът и печалбите си да ни хвърлят на вълците? Че са се загрижили за нашето

здраве?!? Вие вярвате на враговете ни. На тези, които векове наред са се опитвали да унищожат България. Само защото са дошли едни чичковци и лелички от САЩ и бай ви Сорос и са ви казали, че те са добрите, а предишните и Русия са лошите. И вие им повярвахте и ги пуснахте в дома ни.

Сега вярвате, че Европа, чийто бог са парите, се е загрижила за здравето на хората. Как пък не се загрижиха за раковоболните или сърдечноболните, там умират повече хора?!? Толкова ли сте наивни? И когато ви сложат нашийниците, ще гледате като излъгани деца и ще се чудите къде сте сгрешили…..грешката ви е, че сте наивни, лековерни и се оставяте да бъдете лъгани.

И който не се осъзнае, заслужава напълно съдбата си!

Елена Гунчева

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: УСПОКОЙТЕ СЕ, ВИЕ СТЕ В РЪЦЕТЕ НА ИДИОТИ – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!