Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Снимката не може да скрие, че двете дечица гледат уплашено. Нещо не ги кефи дедо

Image may contain: 4 people, text that says '99% 18:57 колажи и карикатури Home Posts Reviews Videos Photos Ab колажи и карикатури 12h・ внучетата на боеко-мутрата са с пуловери Ralph Lauren, от които 1 брой струва повече от размера на пенсията, която вземат над 360 000 възрастни хора B... See more alphiaure com Done $145.00 PoloBe $145.00 ottonSweater пуловерите на внучетата на бойко са по-скъпи от пенсията на баба ти. 430 73 comments 246 shares Send Message'

Facebook

За снимката на Борисов с внучетата Фейса е засипан с линкове колко им струват блузките - 450 долара, 350 паунда, ама ги имало намалени на 120 евро, на 80 евро и т. н.

Злоба било да коментираш колко струват и т. н.

Не е това най-важното.

Най-важното е, че този индивид използва внучетата си за пиар.

Медиите в цивилизования свят по правило не показват лица на деца преди да са навършили 18 години. Само че сега социалните мрежи са новите медии. И в развитите страни показването на снимки на малки деца в социални мрежи се смята и за опасно.

Както и да е, тук става дума за политически пиар, не за дядо и внучета.

А на всичко отгоре снимката не може да скрие, че двете дечица гледат уплашено. Нещо не ги кефи дедо. Дето им пожела само с баби да не спят.

Ivan Bakalov

Image may contain: 2 people, people playing musical instruments, people sitting, child and text

Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!