Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Властта се провали с Covid-19, сега ще ни лекува с ивермектин за краста, „случайно” произвеждан от Кирил Домусчиев

Пълният провал на правителството в борбата с коронавируса не може да се скрие – България е на първо място по смъртност в света, припомня Narod.bg.

Не може, обаче, да се скрие и далаверата, която готвят Бойко Борисов и придворния му олигарх Кирил Домусчиев – да залъжат народа с „уникалното” лекарство ивермектин срещу Covid-19, което всъщност е антипаразитно и се употребява най-често при краста.

Властта ще ни лекува с илач за крави и прасета

Съвсем неслучайно фармацевтичната компания на „Хювефарма” на Домусчиев е и производителят на „панацеята”, която сега усилено се рекламира от лаици и медици, за да се награбят Баце и хунтата с още няколко милиона.

Интересното е, че вече има мнение на световни експерти, които са категорично против ивермектинът да се използва при пациенти с ковид:

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviral-therapy/ivermectin/?fbclid=IwAR2ONbXhoBLf_mQpspkLlwInUA8JNSGXKA0J4DlOh3GOhYQHG_nujQnS4zM

Въпреки далаверата пред очите на цяла България, антипаразитното лекарство ще бъде пуснато в аптеките за защита от коронавирус в началото на януари.

Пост по темата пусна и разследващият журналист Григор Лилов, ето пълния текст:

Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin, което помагало, ако пипнеш Короната, пишат някои медии и дават снимки.

Няма чудодейно средство срещу Короната
РЕКЛАМАТА И ЖЕРТВИ-НАИВНИЦИ
.
Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin, което помагало, ако пипнеш Короната, пишат някои медии и дават снимки.
Публикациите са част от рекламата заедно с мненията на медици-експерти и е факт, че в този капан се ловят десетки хиляди.
.
Лекарството е средство срещу разни паразити, някои тропически трески и у нас се произвежда в заводите на големия олигарх Кирил Домусчиев.
Агенцията по храните и лекарствата (FDA) на САЩ, както и другите здравни органи в развитите държави са категорични, че това не помага. Редица клинични изпитания още през пролетта го доказаха. https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/.../iverm.../
Ивермектина не е включен в протоколите за лечение на COVID в развитите държави.
.
Не знам дали Ковидът ще свърши работата, която Чарлз Дарвин нарече естествен подбор. Но със сигурност неистовата реклама у нас за интересите и оборотите от продажби на империята на олигарха Домусчиев ще я свърши, като има толкова глупаци, които не разбират в каква държава живеят, какви медии четат и на какви продажни експерти се доверяват.
Предизвикан отговор
ЗАД КУЛИСИТЕ НА "ЧУДОТО".
.
Бях предизвикан от някои коментари във връзка с предишния пост за шараните, хванали се на кукичката на поредния чудодеен антиковид лек - ивермектина. Обикновено не ви занимавам какво и как съм проучвал, за да напиша дори десетина реда, но сега ще го направя.
Хиляди пъти съм посочвал, че един линк, мнението на един специалист, едно научно изследване, едно изявление на официално лице не е доказателство само по себе си. Доказателството са само мозайката от факти в стройна система с логическа връзка помежду им, в които фигурира и съответния линк, мнение, изследване, изявление...
И ако не беше така, понятието разследваща журналистка нито щеше да съществува, нито толкова сложната и отговорна професия на разследващ журналист.
****
****
Да видим историята - тази фактологическа мозайка около ивермектина.
Първите опити да се приложи като надежда срещу Короначумата идват от Далечния Изток (Китай, Южна Корея, Виетнам, Индонезия), а първата му широка популярност извън научните среди - от Австралия още в началото на пролетта: през март.
Лекарството обаче си остава само надежда - оказва се, че не помага, а вреди.
Но интерес към него има - печалбарски. Защото около пандемията и възможността да се спечелят десетки милиарди се разгоря истинска вакханалия на надпревара между всякакви мошеници - и обикновени, и такива с научни титли.
.
ВИРУСЪТ И МЕДИЦИНАТА НА СЪНЯ
.
През март двама американски доктори - Марик и Корнфелд опитват лечение срещу Ковида с EVMS протокол, както го наричат и който е измислен от д-р Пиер Кори. Т.е. предимно с витамини (цинк). И най-вече витамин С. Витамин С се оказа напълно противопоказен, понеже спомага за съсирването, а именно тромбите и съсиреците са един от основните проблеми при Короната.
Марик е лекар в болница, а Конрфелд като парамедик има своя лична клиника, наречена "Възстановяване без сили - контрол на болката" в Мил Вали, Калифорния. В общи линии, поне според мен в нея се лекува с малко медицина, но с много внушения.
.
Нито един от двамата не е нито вирусолог, нито учен, нито специалист по заразни болести, нито паразитолог, нито дори ветеринарен специалист (ивермектинът е препарат срещу паразити по животни).
Двамата се свързват с други доктори (6 на брой, от които 3 са специалисти по аскорбиновата киселина, популярно известен като витамин С.)
В групата от 8 лекари има специалист по "медицина на съня ", каквото и да значи това, а освен аскорбинокиселинците другите, останалите са специалисти по "критични грижи" (парамедици предимно).
Така е сформирана групата FLCCC.
.
ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ ПИАР
.
В нея има и двама специалисти по ПР, реклама и връзки с обществеността: Бетси Аштън (която прави първата рекламна кампания) и Джойс Камен.
Надали рекламистите щяха да успеят в популяризацията на разни "чудеса", ако зад гърба им не застава един чиновник, който се е опрял на нежния гръб на една дама. Чиновникът, д-р Фред Вашгул е медицински директор на белодробен център и пулмолог. Дамата е жена му - Джойс Камен. Тя е ПР специалистка и консултант и собственичка на специализирана такава фирма за ПР и връзки с обществеността - Kamen в Синсинати, Охайо.
И тук вече става интересното: тази фирма обслужва големи фармацевтични компании, както и производители на витамини.
.
Имала е отношения и договори с Merck KGaA.
А какво е това?
Тя е първата фармацевтична компания, създадена в света още през 19 век. Управлението й се намира в Дармщадт, провинция Хесен, Германия. Има клонове и подразделения в целия свят, 30 000 души пработят за нея. В Северна Америка е известна като EMD - Merck & Co.Inc. През 1891 г. Merck KGaA основава свой клон в САЩ под името Merck Sharp & Dohme, известен още като MSD. Той е конфискуван от правителството на САЩ през 1917 г., както и много други фирми, като наказателна мярка срещу Германия за участието в Първата световна война. От 1917 г. Merck & Co. Inc. вече е самостоятелна американска фармацевтична и химическа компания.
.
Та тези Merck-ове са създателите и производителите на ивермектинът. Те продават патенти и лицензи за производството му по цял свят, вкл. и на родния олигарх Домусчиев.
.
През април д-р Корнфелд създава уебсайт на групата, домакин на който е Malik Soomar от webconsuls.com.
Това е маркетингова компания, базирана в Нешвил, щата Тенеси.
Така маркетингът и рекламата се завъртват на пълни обороти - за цинка, за витамин С и разни др. чудесии...
.
НАУЧНИТЕ ТИТЛИ КАТО ПИАР
.
Едно рамо им дава д-р Джаянта Бхатачаря, доктор по медицина, професор от Станфордския университет.
С него и др. такива като него учени с международна известност имах културна дискусия през февруари, която мимоходом засегнах и в пост тук, в профила ми.
(виж от 24 февруари 2020)
ЕПИДЕМИЯТА – ВЕЧЕ ПАНДЕМИЯ
**** Финансовите световни министри, мастити институциии и експерти като щрауси за спад от 0.5% - глупости! Поне 10% от световния БВП**** Какво каза наистина Си ДзинПин - даде властта на армията! **** 7-ти мъртъв в Италия, следват нови **** Лъжите на СЗО и някои учени на фона на ужасяващо, раздиращо сърцето среднощно видео от Ухан
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/2718548961594359
.
Онази остра дискусия се роди по повод на тяхно "Открито писмо" в суперавторитетното медицинско списание "Ланцет". Те твърдяха, че Ковидът тръгнал от прилепи и това било напълно безспорно и научно доказано. Рядко долнопробна лъжа, поднесена в наукообразен вид, вкл. с позовавания на научни статии (и позоваванията се наложи да опровергавам). След избухналия скандал "Откритото писмо" набързо беше прибрано и въобще не стигне до медиите, за да научи така човечеството мнението на "световната" научна общност.
Същият доктор се ръкоположи и под човеконенавистническата "Велика Декларация от Барингтън": да оставим Короната да се шири на воля и без никакви карантинни мерки.
Адепт на тази политика и интереси у нас е прочулият се д-р Мангъров. Сега вече трябва да ви е ясно защо получаваше толкова широка обществена трибуна.
Със здравно-медицинската "Велика декларация" също ви запознах - като дело на мозъчен и консултантски тръст за .... икономически изследвания, анализи и прогнози, свързан с милиардерите братя Кох, които са сред най-мощните покровители и финансови спонсори на президента Тръмп.
(24 октомври 2020)
КОНСПИРАЦИИ ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУМАЦИЯ - СЪЗДАДЕНИ ДА КРИЯТ ИСТИНСКА КОНСПИРАЦИЯ
**** Защо покриха една Декларация...
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3344176159031633
.
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЗА ПЕЧАЛБИ
.
И да се върнем на скандала "ивермектин".
През юли-септември групата доктори е лекувала към 450 коронапациенти при смъртност от 6.1% - наистина ниска величина. Опитите да рекламират лечението си обаче са развенчани, понеже данните не са коректни: няма пълни медицински досиета, няма съпоставимости, липсва рандомизирано изследване, не съществуват контролни групи и т.н., и т.н.
.
В късната есен групата FLCCC се захваща с ивермектина.
А защо в късната есен?
За да се забрави ранната пролет, когато ивермектинът след неуспешните клинични опити е отхвърлен като лекарство срещу Ковида в Далечния Изток.
В Далечния изток ПР и маркетингът се провалят, та затова чрез тази група, която споменах в началото, се търсят пазари вече на Запад. Понеже и там се провали пазарът, сега вече се търсят на Изток от Запада - т.е. у нас, в бивши социалистически държави и в Русия, където рекламата на това "чудо" е далеч по-неистова, отколкото в България.
И пак: защо в късната есен?
За да се забрави, че в ранната пролет им е отказана регистрация като "консорциум".
Така че тази FLCCC не става стопанска единица. Все пак по-късно Службата за вътрешни приходи на американското министерство на финансите им предоставя статус - FLCCC Alliance 501 (c) (3) - организация с нестопанска цел с благотворителна цел да образова медицински специалисти и обществеността по безопасни и ефективни начини за предотвратяване и лечение на COVID-19.
.
Мощното рамо на една световна фармацевтична корпорация, която го е изобретила този препарат, която го произвежда, която го продава и продава лицензии за него и съответно нейните лобисти във Вашингтон осигуряват изслушване пред Конгреса - пред неговата Здравна комисия (на 8 декември) наред с маса др. специалисти, лекари, учени. С това изслушване непрекъснато се спекулира като одобрение, което е фейк.
Положителен резултат от това изслушване няма.
Няма да и да има.
Та това са "науката и медицината" зад ивермектина като лекарство срещу Ковида.
.
*** Един съвет към всички "знаещи": за пореден път ще повторя - не се знае чрез един линк, не се доказва чрез един-единствен факт, дори и да е напълно верен, а камо ли пък манипулиран или лъжлив.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Властта се провали с Covid-19, сега ще ни лекува с ивермектин за краста, „случайно” произвеждан от Кирил Домусчиев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!