Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината е, че либералната демокрация стана причина за поредната световна икономическа криза, скрита зад Ковид!

Истината е, че либералната демокрация стана причина за поредната световна икономическа криза, скрита зад Ковид!

И не толкова същността на либералната демокрация, колкото начинът по който няколко правителства в света си разиграваха коня през изминалите години и причиниха с алчността и цинизма си щети, по-големи от тези във Втората световна война. Днес, вече се чудят и изчисляват как да прикрият своята непригодност да продължат напред без явна катастрофа.

Няма да стане, господа! Ще преминем през пореден човешки апокалипсис и ще пострадат много невинни хора от това. В преходите от една обществено-икономическа формация към друга се случват чудовищни събития, които се познават от хората с ум в главите си. От вечно гладните, не.

-----------------------------------------------------------------------

Да стигнем до положение, че не отделните държави, а целия ЕС да бъде кредитиран от незнайни източници на финансов ресурс и това решение да е политическо, означава, че много сме го закъсали. Не България, а точно водещите сили в Европа са, на практика, фалирали държави, които не могат да обслужват дори и собствените си дългове. И никога няма да мога, заради сгрешени приоритети и заблудени граждани. Кой може да отрече това?

Това е и истинската причина за оттегляне на Великобритания от съюз на "ценности", основната от която е монопола върху строг пазар! С хиляди регулации и прочее скрити процедури. От там идват и двойните стандарти, водещи до несправедливо

разпределение на капитала и оформяне на хронично болна държавна плът. Помислете много добре какво казвам!

-----------------------------------------------------------------------

В ЕС имаше и възможности, които вече са пропуснати безвъзвратно, заради трайното установяване на мафиотско управление не само в България. Следват трудни години на необходими и неизбежни реформи, развръзки и поуки, както и достигане до нов избор за бъдещето ни като разумна нация и държава. Федерализацията за която ви говоря е политическо-олигархична фикция, която беше възможна при друг развой на минали вече събития. Грозни събития.

Много се объркахме, но ще оправим. Имаме скрит потенциал.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!