Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България загива: Бойко заграби и Би Ти Ви, телевизията спира с критиките към комунистическата хунта

инсталирана от комуниста Барак Хюсеин Обама

Мафията, начело на държавата, се оказа по-силна от народа – още една опозиционно настроена медия минава под контрола на сикаджията Бойко Борисов. Политолог, категорично настоял за анонимност, разкри, че последните рокади в bTV доказват, че Баце, заради лостовете на властта, които му дадохме, успя да овладее и единствената опозиционна национална телевизия, която спира с критиките към престъпниците на върха на държавата.

По-рано днес гръмна новината, че шефът на новините Венелин Петков изхвърча от телевизията, а на неговия стол сяда услужливият към ГЕРБ Антон Хекимян. Решението е на новия шеф на телевизията – чеха Мартин Швехлак.

Читателят на Narod.bg бе категоричен – рокадата показва, че опозицията на bTV вече е в миналото, оттук насетне ефирът й ще бъде в услуга на хунтата ГЕРБ, каквато бе съдбата на Нова телевизия, купена от Кирил Домусчиев, познат повече като Кило Гела.

Последните години bTV запази имиджа си на най-независимия канал в сравнение с другите две основни национални медии – частната „Нова“ на Киро Гела и обществената БНТ, управлявана от Емил Кошлуков, които държат яростна проправителствена позиция.

За разлика от тях през това време по bTV звучаха алтернативните гласове на анализатори и политици. Телевизията застана зад редица силни разследвания за корупция.

Затова и смяната на Петков по-скоро предизвика изненада. От PPF обаче вероятно си дават сметка, че радикална промяна е много вероятно да доведе до вътрешна дестабилизация в екипа и затова на позицията на Петков се назначава вътрешен за bTV човек – журналистът Антон Хекимян, водещ на сутрешния блок „Тази сутрин“.

Благодарение на слугинажа си към хунтата старозагорецът се радва на силното вътрешно одобрение от страна на колегите си и е едно от най-популярните лица на първата частна телевизия. От Хекимян в новото му качество се очаква да реши кой ще го замени като водещ на сутрешния блок „Тази сутрин“.

„Това, което се случи, ме изненада. Не очаквах да бъда освободен от позицията, защото в рамките на месец не съм получавал индикации за това“, каза пред „Капитал“ Венелин Петков. Той не е получил и предложение да остане да работи в телевизията, което ясно показва, че всяка позиция на Баце е обречена на неуспех.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: България загива: Бойко заграби и Би Ти Ви, телевизията спира с критиките към хунтата - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!