Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спокойно, вече има надежда! Съвсем скоро ББ и разбойниците му ще получат


Спокойно, вече има надежда!

Съвсем скоро ББ и разбойниците му ще получат жадуваните почти милиард "европомощи", свързани с политическо-медицинската хистерия и Ковид ще изчезне от нашите земи. Ще изчезне така, както се и появи - помнете ми думата!
-----------------------------------------------------------------------
Ще изчезне и самия евро-крадльо, но милион некадърници и лентяи, които интегрира умело в държавната система с порочна цел, ще останат.

Те ще бъдат метастазите с които трябва да се борим и лекуваме, защото Ковид ще убие около 20 000 човека - както всеки друг непознат вирус, но метастазите на организираната и охранявана от Брюксел тежка политическа бюрокрация и престъпност, ще погуби в следващите години повече от милион невинни души.

По моята статистика!
-----------------------------------------------------------------------
ББ беше голяма гавра с българския дух и дългогодишните му престъпления надхвърлят всякакви граници на човешка търпимост. Той ще потъне в морето на забравата, където е мястото му, но боросовото гробище ще продължи да бъде наш дом, надежда и наша родина България.

Да му мислят следващите управници, защото

търпението е напълно изчерпано и нашата балканска плевня ще се възпламени от най-малката искра на повторение и продължение на статуквото.

Вече имаме сетива!

Това престъпно статукво го искаме само мъртво.

И истински мъртво.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!